Українські новини про Смартфони

Зареєструйтесь, щоб залишати коментарі та вподобайки
Фільтр новин
Huawei P70 Pro з процесором Hisilicon Kirin 9000s отримає трикутний модуль камери
Наступний тиждень обіцяє бути багатим на події для любителів техніки – передбачається, що Huawei представить кілька нових моделей у серії P70. Нещодавно в китайській соціальній мережі Weibo були опубліковані фотографії, які, імовірно, демонструють дизайн Huawei P70 Pro і Huawei P70 Art Edition. За офіційною інформацією, анонс таких нових продуктів заплановано на 2 квітня. Однак, варто […] Запис Huawei P70 Pro з процесором Hisilicon Kirin 9000s отримає трикутний модуль камери спершу з'явиться на iTechua - Новини про смартфони, гаджети і різні девайси.
we.ua - Huawei P70 Pro з процесором Hisilicon Kirin 9000s отримає трикутний модуль камери
Qualcomm збирається зробити дешеві телефони на Android кращими, ніж будь-коли
Компанія Qualcomm додає в своє портфоліо новий чіпсет вищого рівня для мобільних пристроїв, який бере все найкраще від флагманського Snapdragon 8 Gen 3, робить деякі поступки та пропонує все це у більш доступному корпусі. Результатом цих зусиль став Snapdragon 8s Gen 3, який має з’явитися у телефонах Xiaomi та Honor у найближчий місяць. Qualcomm знову […] Запис Qualcomm збирається зробити дешеві телефони на Android кращими, ніж будь-коли спершу з'явиться на iTechua - Новини про смартфони, гаджети і різні девайси.
we.ua - Qualcomm збирається зробити дешеві телефони на Android кращими, ніж будь-коли
iPhone SE 4 отримає OLED-дисплей від компанії BOE
Apple планує випустити iPhone SE 4 у 2025 році, але на даному етапі відомо небагато. Однією з головних змін у новому iPhone SE 4 стане OLED-дисплей. За чутками, смартфон отримає 6,1-дюймову OLED-панель, яка використовується в серіях iPhone 13 і iPhone 14, і матиме Face ID замість Touch ID. Нещодавно корейський портал ZDNet з посиланням на […] Запис iPhone SE 4 отримає OLED-дисплей від компанії BOE спершу з'явиться на iTechua - Новини про смартфони, гаджети і різні девайси.
we.ua - iPhone SE 4 отримає OLED-дисплей від компанії BOE
iPhone 12 раптово отримав підтримку вдвічі швидшої бездротової зарядки Qi2
Apple випустила iOS 17.4 на початку цього місяця, і головною новиною про неї стала її відповідність новому закону ЄС про цифрові ринки, але, схоже, це не єдина важлива річ, яка ховається в цьому оновленні. Насправді нове програмне забезпечення, схоже, розблокувало підтримку стандарту бездротової зарядки Qi2. Згідно з тестуванням, проведеним Macworld, iPhone 12 з iOS 17.4 […] Запис iPhone 12 раптово отримав підтримку вдвічі швидшої бездротової зарядки Qi2 спершу з'явиться на iTechua - Новини про смартфони, гаджети і різні девайси.
we.ua - iPhone 12 раптово отримав підтримку вдвічі швидшої бездротової зарядки Qi2
Представлено nubia Z60 Ultra Photographer Edition: натхненний фотоапаратом дизайн та ще більше функцій ШІ
Смартфон nubia Z60 Ultra отримав спеціальну версію Photographer Edition з оновленим дизайном, натхненним традиційними фотоапаратами. Nubia обрала двоколірний дизайн, що поєднує веганську шкіру та скло на задній панелі Z60 Ultra Photograph Edition, досягнутий за допомогою спеціального процесу мікротравлення. Серед інших нововведень – кілька оптимізацій штучного інтелекту для фотозйомки, включаючи можливість точного налаштування обробки зображень і […] Запис Представлено nubia Z60 Ultra Photographer Edition: натхненний фотоапаратом дизайн та ще більше функцій ШІ спершу з'явиться на iTechua - Новини про смартфони, гаджети і різні девайси.
we.ua - Представлено nubia Z60 Ultra Photographer Edition: натхненний фотоапаратом дизайн та ще більше функцій ШІ
У мережі з’явилися ключові специфікації Motorola Edge 50 Ultra та рендери, що розкривають дизайн
3 квітня Motorola анонсує смартфон Motorola Edge 50 Pro, оснащений процесором Snapdragon 7 Gen 3. Кажуть, що серія Edge 50 також включатиме інші моделі, такі як Edge 50 Fusion та Edge 50 Ultra. Варіант Ultra, ймовірно, буде називатися Moto X50 Ultra в Китаї та Motorola Edge+ 2024 в США. Новий звіт AndroidHeadlines розкрив дизайн і […] Запис У мережі з’явилися ключові специфікації Motorola Edge 50 Ultra та рендери, що розкривають дизайн спершу з'явиться на iTechua - Новини про смартфони, гаджети і різні девайси.
we.ua - У мережі з’явилися ключові специфікації Motorola Edge 50 Ultra та рендери, що розкривають дизайн
Волонтерські ініціативи Наталії Юсупової

Відомий волонтер, громадська діячка Наталія Юсупова взаємодіє з Головним Військовим госпіталем України з 2014 року.

З початку повномасштабного вторгнення РФ в 2022 році, вона здійснює регулярні збори коштів для допомоги військовим ЗСУ в закупівлі найнеобхіднішого обладнання, яке наближає нашу перемогу і рятує життя наших військових.

Більше інформації про Наталію: https://www.patreon.com/nyusupova, https://www.facebook.com/nataliya.vetvitskaya.

Просимо спільноту долучитись до допомоги і збору коштів для ЗСУ: https://send.monobank.ua/jar/62bAtM3t8z

we.ua - Волонтерські ініціативи Наталії Юсупової
Apple зробить iMessage сумісним з Android цього року
Apple має намір додати підтримку RCS-повідомлень із виходом iOS 18. Смартфони компанії будуть сумісні з новим стандартом з “осені 2024 року”. Про це повідомила Google на офіційному сайті Google Messages. RCS – універсальний стандарт, який прийшов кілька років тому на Android. Цей стандарт замінив собою застарілі SMS і MMS. Новий стандарт перетворює штатний додаток “Повідомлення” […] Запис Apple зробить iMessage сумісним з Android цього року спершу з'явиться на iTechua - Новини про смартфони, гаджети і різні девайси.
we.ua - Apple зробить iMessage сумісним з Android цього року
Названо перший смартфон із підтримкою 5,5G
На початку 2024 року Китай оголосив про запуск нового стандарту мобільного зв’язку 5G-Advanced. Ця технологія також відома як 5GA або 5.5G. Виявляється, вже існують смартфони, сумісні з цією новою технологією. Флагманський Find X7 від OPPO є першим смартфоном з підтримкою 5.5G. Про це повідомив представник OPPO Піт Лау (Pete Lau) у своєму акаунті в X […] Запис Названо перший смартфон із підтримкою 5,5G спершу з'явиться на iTechua - Новини про смартфони, гаджети і різні девайси.
we.ua - Названо перший смартфон із підтримкою 5,5G
Випущено флагмани Xiaomi 14 у кольорах електрокара Xiaomi SU7
Під час запуску першого електромобіля Xiaomi SU7 було представлено лімітовану серію Xiaomi 14 Flagship Collection, кузов якої пофарбовано в ті ж кольори, що й автомобілі Xiaomi. Додано п’ять нових кольорів: темно-синій, темно-зелений, бірюзово-блакитний, сірий та помаранчевий. Бічні рамки всіх моделей виготовлені з металу і не фарбуються. Xiaomi 14 у кольорах Xiaomi SU7 доступний лише у […] Запис Випущено флагмани Xiaomi 14 у кольорах електрокара Xiaomi SU7 спершу з'явиться на iTechua - Новини про смартфони, гаджети і різні девайси.
we.ua - Випущено флагмани Xiaomi 14 у кольорах електрокара Xiaomi SU7
Бюджетний смартфон iPhone SE 4 можливо отримає значні поліпшення
Майбутній вихід оновленої версії бюджетного смартфона Apple, iPhone SE 4, останнім часом активно обговорюється в технічному співтоваристві. Згідно з низкою витоків, очікується, що нова модель зазнає радикальних змін у дизайні та технічних характеристиках. Однак деякі нововведення Apple можуть викликати занепокоєння у користувачів. iPhone SE 4 перейме ключові дизайнерські рішення з флагманської лінійки iPhone 14. Зокрема, […] Запис Бюджетний смартфон iPhone SE 4 можливо отримає значні поліпшення спершу з'явиться на iTechua - Новини про смартфони, гаджети і різні девайси.
we.ua - Бюджетний смартфон iPhone SE 4 можливо отримає значні поліпшення
П'ятниця 29 Березня

8

°

Хмарно

8° - 15°

1 %

1010 мм

1.4 м/с

  • 18:00

    13°
  • 21:00

    10°
  • 00:00

    9°
  • 03:00

    9°
  • 06:00

    9°

Що не так з цим дописом?

Захисний код

Натискаючи на кнопку "Зареєструватись", Ви погоджуєтесь з Публічною офертою та нашим Баченням правил