AgroPortal - we.ua

AgroPortal

we:@agroportal.ua
1.9 thous. of news
These news items are translated using machine learning and machine translation technologies. We apologize for any inaccuracies or errors in the text. Switch to the Ukrainian language to read the news in the original.
AgroPortal on agroportal.ua
Чому крафтові пивоварні не дають шансу українській сировині
Власник «Козівської ремісничої броварні», що на Тернопільщині, Володимир Ярема займається пивоварінням з 2016 року. Від самого початку він намагався використовувати український солод, однак його нестабільна якість та часті невідповідності нормам змусили переглянути підхід до виробництва.
we.ua - Чому крафтові пивоварні не дають шансу українській сировині
AgroPortal on agroportal.ua
Оздоровча продукція на основі ягід: лідером продажу залишається чорнична паста
На ринку вже давно відома продукція підприємства з переробки ягід Lіqbеrry. Виробництво внаслідок повномасштабного вторгнення було змушене релокуватися з Херсонщини на Київщину, де зараз активно працює над поверненням до минулих обсягів і нарощенням потужностей.
we.ua - Оздоровча продукція на основі ягід: лідером продажу залишається чорнична паста
AgroPortal on agroportal.ua
Сімейна майстерня на Одещині виробляє 20 видів крафтових олій
У місті Південне на Одещині вже понад 4 роки виробляють крафтову олію холодного віджиму з насіння різноманітних рослин і горіхів під ТМ ОLЕUМ ІМРЕRІUМ. Сьогодні в асортименті 20 видів олій.
we.ua - Сімейна майстерня на Одещині виробляє 20 видів крафтових олій
AgroPortal on agroportal.ua
У підземеллі — сир, у залі — дегустація: як козина ферма готується до туристичного сезону
Агротуризм — це давно не екзотика, а вже стала тенденція. Дедалі більше українців віддають перевагу не гламурному відпочинку, а простоті, близькості до природи та справжнім емоціям. Саме це і пропонує екоферма «Веселі козенята», яка знаходиться у селі Хомівка на Тернопільщині.
we.ua - У підземеллі — сир, у залі — дегустація: як козина ферма готується до туристичного сезону
AgroPortal on agroportal.ua
Великодній кошик у цукерках. Тернопільська майстриня виготовляє унікальні солодощі
За рік до повномасштабної війни тернополянка Надія Шушайло почала готувати цукерки ручної роботи на продаж. Солодощі дуже швидко стали популярними завдяки своїй унікальності.
we.ua - Великодній кошик у цукерках. Тернопільська майстриня виготовляє унікальні солодощі
AgroPortal on agroportal.ua
Новий фокус туризму: замість магнітів — локальні крафтові продукти
Туристична галузь України почала відновлюватися лише минулого року — як на державному рівні, так і в межах територіальних громад. Якщо 2023 року зростання внутрішнього туризму зафіксували лише в 10 областях, то вже торік їхня кількість зросла до 17.
we.ua - Новий фокус туризму: замість магнітів — локальні крафтові продукти
AgroPortal on agroportal.ua
Український виробник постачатиме борошно для німецької пекарні
На початку 2022 року фермер Олександр Орєхін змушений був покинути аграрний бізнес у Дніпрорудному Запорізької області, де багато років займався органічним землеробством. Він переїхав на Дніпропетровщину та почав відроджувати давню родинну справу — заснував борошномельне підприємство, яке назвав на честь розкуркуленого прадіда — «Млин Донченко». Зараз планує зайнятися і рослинництвом, щоб мати власну сировину для виробництва борошна.
we.ua - Український виробник постачатиме борошно для німецької пекарні
AgroPortal on agroportal.ua
Зацікавити аграрною наукою — лише початок. Що далі?
З початку повномасштабного вторгнення релокація не лише бізнесу, а і людей стала актуальною для багатьох українців. Втім, бувають випадки релокації не вимушеної, а планової, однак і в такій ситуації виклики не є меншими.
we.ua - Зацікавити аграрною наукою — лише початок. Що далі?
AgroPortal on agroportal.ua
Квітковий зефір та ПХ-шоколад: новий тренд крафтових солодощів
П’ять років тому Анна Шкляренко з Білої Церкви на Київщині вперше занурилась у світ шоколаду. Але не простого, а корисного. Це був сміливий крок: не маючи спеціальних знань, вона почала виготовляти альтернативні солодощі — тоді ще новинку на українському ринку.
we.ua - Квітковий зефір та ПХ-шоколад: новий тренд крафтових солодощів
AgroPortal on agroportal.ua
Шоколадна криза по-українськи. Як виробники адаптуються до нових реалій
Світовий ринок какао переживає безпрецедентну кризу. Ціни на какао-боби досягли рекордних рівнів, склавши у грудні 2024 року $12 261 за тонну, а у березні 2025-го стабілізувалися на рівні $8 123. Основні виробники — Кот-д’Івуар і Гана — завершують свій сезон збору, який триває з жовтня по березень, а в Індонезії, де врожай менш передбачуваний, пік очікується у квітні-травні.
we.ua - Шоколадна криза по-українськи. Як виробники адаптуються до нових реалій
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Найактуальніші агроновини України та світу. Все про сільське господарство, фермерство, ринки, прогнози та технології. Будьте в курсі останніх подій на аграрному ринку!

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site agroportal.ua.

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules