AgroPortal - we.ua

AgroPortal

we:@agroportal.ua
2.7 thous. of news
These news items are translated using machine learning and machine translation technologies. We apologize for any inaccuracies or errors in the text. Switch to the Ukrainian language to read the news in the original.
AgroPortal on agroportal.ua
Дистилерія від Ентузіаста: як розвивається бізнес із виробництва крафтового алкоголю
Сфера дистилерії відзначається особливою специфікою та детальним підходом до всіх аспектів підготовки. Сьогодні виробники стикаються з новими викликами, реалізовуючи бізнес такого типу. Про свій досвід крафтового виробництва розповів засновник ТМ «Ентузіаст» Сергій Степанов під час форуму «Міцний крафт 2025».
we.ua - Дистилерія від Ентузіаста: як розвивається бізнес із виробництва крафтового алкоголю
AgroPortal on agroportal.ua
Перша в Україні кавʼярня з мініпігами: Piggy Cafe відкрилося у Києві
Подружжя Юлії та Дениса Давиденків започаткувало унікальний проєкт у Києві — кавʼярню з мініпігами, де відвідувачі можуть не лише пригоститися кавою, а й провести час із маленькими свинками. Відкриття такої унікальної кав’ярні спричинило справжній ажіотаж. Щодня заклад відвідують десятки клієнтів, приїздять із різних куточків країни, заходять і іноземці. У Ріggy Саfе встигли побувати й зіркові гості — Юрій Ткач і Євген Клопотенко.
we.ua - Перша в Україні кавʼярня з мініпігами: Ріggy Саfе відкрилося у Києві
AgroPortal on agroportal.ua
Напої за традиціями медоваріння: на Сумщині виготовляють ексклюзивні вина
Натуральні та ексклюзивні крафтові медові напої родина Тронь із Сумщини виготовляє вже понад 15 років. Першими поціновувачами стали друзі. Саме їхні схвальні відгуки й дали поштовх рухатися далі, розвиватись, удосконалювати рецепти та технології виробництва. Наразі в асортименті 7 видів медового вина.
we.ua - Напої за традиціями медоваріння: на Сумщині виготовляють ексклюзивні вина
AgroPortal on agroportal.ua
Ягідна модель, яка витримує час і погоду. Чому майбутнє полуниці — у теплиці?
В Україні лише станом на тепер стартує сезон полуниці. Це на два тижні пізніше, ніж у середньому за останні роки. Основна причина — заморозки у квітні та прохолодні температури у травні.
we.ua - Ягідна модель, яка витримує час і погоду. Чому майбутнє полуниці — у теплиці?
AgroPortal on agroportal.ua
Чому крафтові пивоварні не дають шансу українській сировині
Власник «Козівської ремісничої броварні», що на Тернопільщині, Володимир Ярема займається пивоварінням з 2016 року. Від самого початку він намагався використовувати український солод, однак його нестабільна якість та часті невідповідності нормам змусили переглянути підхід до виробництва.
we.ua - Чому крафтові пивоварні не дають шансу українській сировині
AgroPortal on agroportal.ua
Оздоровча продукція на основі ягід: лідером продажу залишається чорнична паста
На ринку вже давно відома продукція підприємства з переробки ягід Lіqbеrry. Виробництво внаслідок повномасштабного вторгнення було змушене релокуватися з Херсонщини на Київщину, де зараз активно працює над поверненням до минулих обсягів і нарощенням потужностей.
we.ua - Оздоровча продукція на основі ягід: лідером продажу залишається чорнична паста
AgroPortal on agroportal.ua
Сімейна майстерня на Одещині виробляє 20 видів крафтових олій
У місті Південне на Одещині вже понад 4 роки виробляють крафтову олію холодного віджиму з насіння різноманітних рослин і горіхів під ТМ ОLЕUМ ІМРЕRІUМ. Сьогодні в асортименті 20 видів олій.
we.ua - Сімейна майстерня на Одещині виробляє 20 видів крафтових олій
AgroPortal on agroportal.ua
У підземеллі — сир, у залі — дегустація: як козина ферма готується до туристичного сезону
Агротуризм — це давно не екзотика, а вже стала тенденція. Дедалі більше українців віддають перевагу не гламурному відпочинку, а простоті, близькості до природи та справжнім емоціям. Саме це і пропонує екоферма «Веселі козенята», яка знаходиться у селі Хомівка на Тернопільщині.
we.ua - У підземеллі — сир, у залі — дегустація: як козина ферма готується до туристичного сезону
AgroPortal on agroportal.ua
Великодній кошик у цукерках. Тернопільська майстриня виготовляє унікальні солодощі
За рік до повномасштабної війни тернополянка Надія Шушайло почала готувати цукерки ручної роботи на продаж. Солодощі дуже швидко стали популярними завдяки своїй унікальності.
we.ua - Великодній кошик у цукерках. Тернопільська майстриня виготовляє унікальні солодощі
AgroPortal on agroportal.ua
Новий фокус туризму: замість магнітів — локальні крафтові продукти
Туристична галузь України почала відновлюватися лише минулого року — як на державному рівні, так і в межах територіальних громад. Якщо 2023 року зростання внутрішнього туризму зафіксували лише в 10 областях, то вже торік їхня кількість зросла до 17.
we.ua - Новий фокус туризму: замість магнітів — локальні крафтові продукти
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Найактуальніші агроновини України та світу. Все про сільське господарство, фермерство, ринки, прогнози та технології. Будьте в курсі останніх подій на аграрному ринку!

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site agroportal.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules