Барбекю на природі &ndаsh; улюблений багатьма спосіб приготувати їжу. Це справжній ритуал спілкування, відпочинку на свіжому повітрі та насолоди смаками. Таке проведення часу запам'ятовується запахом диму, веселою компанією та смачними стравами. Ідеальний час для пікніків та експериментів із грилем &ndаsh; кінець весни, літо чи початок осені, коли природа надихає на нові страви. Гриль та барбекю використовують не тільки м'ясоїди, адже крім стейків та ковбасок на вогні можна приготувати величезний асортимент овочів, морепродуктів, сирів та навіть десертів. Головне &mdаsh; підібрати якісні продукти, правильно замаринувати їх та приготувати жар. Купити все необхідне допоможе магазин FОZZY SНОР у Одесі