Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
23.9 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Не буде жирного нальоту та смороду: як правильно користуватись витяжкою
Є чотири основні правила використання витяжки. Саме вони позбавляють неприємних запахів, жирного нальоту та інших забруднень. Також від правильного користування залежить ефективність роботи приладу, пише ріхеlіnfоrm. Не варто чекати, поки кухня наповниться неприємними запахами та парою. Рекомендується включати витяг відразу після початку процесу приготування їжі або за кілька хвилин до нього. Не слід вмикати пристрій одразу на максимальну потужність. Це створить додаткове навантаження на електродвигун, що може призвести до його швидкого зношування. Для продовження терміну служби електродвигуна рекомендується здійснювати плавний пуск, починаючи з мінімальної потужності та регулюючи її за необхідності. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Очистити витяжку від жиру й пилу допоможуть підручні засоби: добірка важливих порад Вимикайте витяжку тоді, коли повітря в приміщенні стане чистим та свіжим. Залишайте витяжку включеною ще на 5-15 хвилин після закінчення процесу приготування їжі. Це пов'язано з тим, що після закінчення готування в повітрі все ще є пара, частинки сполук і запахи, які можуть поширюватися по кімнаті через протяги. Щоб повністю видалити ці забруднення з повітря, потрібний деякий час. Також не рекомендується готувати під витяжкою страви, що вимагають застосування відкритого вогню, оскільки це створює небезпеку пожежі. Жир, що осідає на фільтрі витяжки, може легко спалахнути через високу температуру. Навіть при дбайливому догляді мікрохвильова піч потребує чищення. Є кілька способів, як легко і ефективно помити мікрохвильовку. Але перше правило догляду - використовуйте м'які щітки, а не жорсткі скребки. А після миття мікрохвильовку зсередини необхідно добре витерти і залишити дверцята відкритими.
we.ua - Не буде жирного нальоту та смороду: як правильно користуватись витяжкою
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules