1) нам потрібна така ″турка″ або ополоник (але його доведеться постійно тримати, на плиту поставити не вийде). Маленький діаметр ємності - вище виходить стовпчик олії. Тут десь 1/3 склянки, і цього хватає мені на два приготування снеків. Ємність маленького діаметру швидше гріється на малому вогні
2) одразу готуємо чим діставати готові снеки, оскільки час їхнього підходу - секунд 10. В мене це щипці, але і виделка теж чудово підійде
3) контролюйте температуру олії, за потреби тримайте ємність вище над вогнем або нижче. Якщо снеки виходять отакими - маленькими, облиплими олією, значить олія перегріта і вони швидше облипають олією, ніж надуваються.
4) закидаємо за раз 2-4 заготовки і трохи ″ополіскуємо″ олією. На відео снеки вже б діставати, але я засняла як я легенько похитую ємність. Особливо це допоможе, коли рівень олії зменшиться. Прикол тут в тому, що достатньо кілька секунд в олії, щоб почати надуватися, тому снеки можуть почати надуватися нерівномірно, частина буде суха. А тут ви її теж окупнете
5) ням
... Більше