Минтай в духовці - готуємо саміІнгредієнти для минтая в духовці:700 г минтая1 велика морква1 велика цибулина80 г болгарського перцю100 г стручкової квасолі3 ст. л. томатної пастиБазилік, італійські травиоліяСіль, перець, вода, лавровий листІнструкція з приготування минтая в духовці:Почистити минтай, видалити чорну плівку, добре промити, обсушити, нарізати на порції, посолити, поперчитиЦибулину нарізати півкільцями, моркву натерти на тертціПерець нарізати часточкамиТоматну пасту розвести водоюСтручкову квасолю бланшувати в окропі 5 хв, відкинути на ситоУ сковороді на олії смажити цибулю і моркву до напівготовностіДодати болгарський перець, квасолю, спеції, лавровий листВлити том.пасту, перемішати, тушкувати ще 2 хв.У вогнетривку форму викласти мінтай, на нього - овочеву суміш. Поставити в розігріту до 180 ° духовку на 25-30 хв.Готову страву остуджуємо та подаємо до столуСмачного!Джерело
... More