Що приготувати на Новий рік. Чотири традиційні рецепти Олів'є з креветками та перепелиними яйцямиІнгредієнти:креветки (очищені) – 300 гкартопля (відварена) – 200 гморква (варена) – 2 штукизелений горошок (консервований) – 150 гогірки (солоні) – 2 штукиогірки (свіжий) – 1 штукаперепелині яйця (варені) – 10 штукпетрушка (для прикраси) – 2 гілочкимайонез – 250 мллимонний сік – 1 ч. л.молотий чорний перець – до смакусіль на смакПокроковий рецепт приготування:нарізаємо креветки кубиками середнього розміру збризкуємо лимонним сокомкілька креветок залишаємо цілими для прикраси готового олів'єнарізаємо картоплю, моркву, яйця, свіжі та солоні огірки дрібними шматочкамиодне яйце розрізаємо навпіл для прикрасизелений горошок відкидаємо на друшляк, промиваємо, злегка обсушуємо на паперовому рушникузмішуємо в глибокій мисці картоплю, креветки, моркву, яйця, горошок та обидва види огірківдодаємо мелений чорний перець, сіль, майонез акуратно перемішуємо салат ложкоюза допомогою кулінарного кільця викладаємо олів'є на тарілкуприкрашаємо половинками яйця, петрушкою та креветками.Фото: Frееріk Вінегрет із кукурудзоюІнгредієнти:буряк (відварений) – 250 гкартопля (відварена) – 200 гкукурудза (консервована) – 1 банкаморква (варена) – 2 штукиогірки (солоні) – 200 гцибуля ріпчаста - 1 штукарослинна олія – 5 ст.л.сіль на смакзелень (для прикраси) – 3 гілочкиПокроковий рецепт приготування:цибулю звільніть від лушпинняварені картоплю, буряк і моркву очистьте від шкіркикукурудзу відкиньте на друшлякпромийте під проточною водою викладіть на паперовий рушникнаріжте дрібними кубиками картоплю, буряки, огірки та морквув окремій мисці змішайте буряки з половиною рослинної оліїзалишіть на 3 хвилинидодайте картоплю, огірки, цибулю, моркву, кукурудзу, сіль і масло, що залишилосяакуратно перемішайте ложкою салатвикладіть вінегрет на гарну тарілку прикрасьте зеленню до смаку. Фото: GеttyіmаgеsСкумбрія в духовці цілаІнгредієнти:скумбрія – 2 тушкилимон – 1 штукачасник – 4 зубчикикріп – 0.5 пучкамелений чорний перець – 2 щіпкисушений перець чилі – 1 щіпкаморська сіль – 1 год.паприка – 1 год.мелений коріандр – 0,5 ч.л.оливкова олія – 2 ст.л.Покроковий рецепт приготування:повністю випатрайте і промийте скумбріюзробіть зверху неглибокі надрізинатріть рибу олією та посипте всіма спеціямидрібно нарубайте кріп з часником вкладіть усередину рибиу надрізи на шкірі вкладіть часточки лимоназапікайте скумбрію в духовці 30 хвилин при 190 градусах під фольгою та ще 10 хвилин без неї.салат з оселедця з гранатом, Фото: фото з доступних джерелШаровий салат з оселедцем та гранатомІнгредієнти:Картопля - 2 шт.Морква - 1-2 шт.Яйця - 2-3 шт.Філе солоного оселедця - 2 шт.Майонез - на смакЗерна граната - на смакПриготування салату з оселедцем:Картоплю та моркву відваріть за 20-25 хвилин, яйця - за 10 хвилинОстудітьНаріжте овочі, яйця та рибу невеликими кубикамиНа дно ємності додайте трохи майонезуШарами викладіть рибу, картоплю, моркву, яйцяКожен інгредієнт змащуйте майонезомЗверху посипте зернами гранатаСмачного!Джерело
... More Go to espreso.tv