Еспресо - we.ua

Еспресо

we:@espreso.tv
38.6 thous. of news
Еспресо on espreso.tv
Пухкі та ніжні вареники з черешнею: солодкий смак літа
У багатьох людей вареники з черешнею асоціюються з теплими днями та літніми відпочинком у бабусі. Ця страва ніби пронизана домашнім затишком та турботою, тому складно відмовити собі у задоволенні та не спробувати її приготувати. Ніжне тісто, а також кисло-солодка начинка – це саме той десерт, який хочеться скуштувати влітку. Черешні можна використовувати свіжі або заморожені, але якщо ви оберете останній варіант, тоді заздалегідь розморозьте ягоди, а потім відкиньте на друшляк. Це необхідно для того, щоб зійшла зайва рідина. Вареники з черешнеюІнгредієнти: Для тіста:пшеничне борошно – 400 гокріп – 200 млолія – 3 ст. л.сіль – 1 дрібкаДля начинки:черешня (без кісточок) – 300-350 гвершкове масло – 20 г (для подачі)мед – 1-2 ст. л. (для подачі)Вареники з черешнею – рецепт приготування покроково:Черешню промийте, очистьте від кісточок і хвостиків. У посудині змішайте пшеничне борошно з олією та сіллю, потім налийте окріп. Перемішайте тісто спочатку ложкою, а потім, щойно воно вже не буде таким гарячим, замісіть руками. Воно має вийти еластичним та не липнути до рук. Кульку тіста загорніть у харчову плівку та відкладіть у бік на 15 хвилин. Потім розкачайте тісто в пласт завтовшки 3-4 мм та за допомогою склянки чи спеціальної форми виріжте кружечки. На кожен шматочок тіста викладіть по декілька черешень та сформуйте вареники. Налийте воду в широку каструлю, поставте на вогонь. Коли вода закипить, закиньте першу порцію вареників. Щойно вони піднімуться на поверхню, їх потрібно варити ще протягом 3-5 хвилин у киплячій воді.Готові вироби перекладіть спочатку на друшляк, а потім у миску. Доки вареники гарячі, до них можна додати вершкове масло та мед. Смачного! вареники з черешнею, фото: klороtеnkо.соmВареники з черешнею на паруІнгредієнти: Для тіста:пшеничне борошно – 500 гяйце куряче – 1 шт. кефір або сироватка – 300 млсіль – ½ ч. л. сода – ½ ч. л. цукор – 1 ст. л. Для начинки:черешня або полуницявершкове масло, цукор та мед – за бажанням Вареники з черешнею на кефірі. Покроковий рецепт приготування:Черешню промийте, очистьте від кісточок та хвостиків. Якщо ж ви вирішите використовувати полуницю, тоді її потрібно промити, просушити, нарізати шматочками та трохи обваляти в кукурудзяному крохмалі. Для приготування тіста змішайте пшеничне борошно, яйце, кефір, соду, сіль та цукор. Готове тісто розділіть на шматочки однакового розміру, сформуйте кульки та розкачайте.На кружечки тіста викладіть черешні, додайте трохи цукру та зліпіть вареники.У каструлю налийте воду (не повністю), закріпіть марлю на поверхні та поставте на вогонь. Щойно вода закипить, викладіть вареники та накрийте кришкою. Готуйте на пару протягом 8 хвилин.Викладіть вареники в посудину з маслом та можете додати ще мед. Готово! @stеоgаntsеvа.yulіа Вареники на пару???? Я готувала на молоці (на кефірі краще) з черешнею та полуницею ( з вишнею замість черешні для мене смачніше) але кефіру та вишні у мене не було) Тісто на кефірі: Борошно 500 г. Яйце 1 шт. Кефір або сироватка - 300 мл. Сіль 0,5 ч.л Сода 0,5 ч.л Цукор 1ст.л. До полуниці я додала трохи кукурудзяного крохмалю, на пару готувала 8 хв. #щоприготувати #щояготуювсша #вареники #вареникисвишней #вареникинапару #рецептварениковсвишней #чтоякушала ♬ оригинальный звук - Stеgаntsеvа Yulіа
we.ua - Пухкі та ніжні вареники з черешнею: солодкий смак літа
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Читайте онлайн останні новини України і світу на сайті телеканалу Еспресо. ᐈ Найважливіші новини дня, свіжа інформація про війну з Росією, події на фронті. Новини політики та економіки. Відео, аналітика, коментарі експертів.

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site espreso.tv.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules