Еспресо - we.ua

Еспресо

we:@espreso.tv
39.1 thous. of news
Еспресо on espreso.tv
Маринована цибуля до шашлику, оселедця або для салатів: топ-4 варіантів
Мариновану цибулю використовують у багатьох стравах, адже вона надає їм більш яскравий та насичений смак. Особливо часто її додають під час приготування салатів та м'яса, крім того, вона відмінно смакує з оселедцем або салом. Якщо правильно замаринувати цибулю, вона втратить неприємну гіркоту та стане м'якою і водночас соковитою. Її приготування дуже просте та не потребує особливих знань чи навичок, а всі інгредієнти легко знайти в кожному домі.Маринована цибуля – універсальний варіант Інгредієнти:цибуля ріпчаста або червона – 500 гсіль – 25 гцукор – 50 г оцет 9% – 50 голія пахуча – 50 гкріп чи петрушка – 10 г Покроковий рецепт, як швидко замаринувати цибулю:Цибулю очистьте від лушпиння та наріжте тонкою соломкою, кільцями або півкільцями. Кріп промийте та просушіть, а потім наріжте дрібно. Перекладіть цибулю в посудину, додайте сіль, цукор, оцет, олію та кріп. Все ретельно перемішайте.Залиште маринуватися щонайменше на одну годину, але краще – на ніч. Потім можна куштувати! @о_gоrоdnіk ❓Чи любите ви мариновані овочі і які найбільше???? На 500 г. цибулі : - 25 солі - 50 цукру - 50 оцту (9%) - 50 олії (пахучої соняшникової) - 10 г. кропу 1. Поріжте цибулю соломкою (кільцями, напівкільцями). 2. Змішайте з усіма інгредієнтами і залиште на 1 годину щоб промаринувалась. Найкраще смакує на 2-й день????. Ставте ❤️ якщо сподобалось відео і не забудьте приготувати☺️. #цибуля#маринад#кухня#рецепт#кухар#кулінарія ♬ оригінальний звук - о_gоrоdnіk Маринована цибуля до шашликуІнгредієнти:цибуля червона, синя чи звичайна – 2 шт. перець чилі – 5-15 гпетрушка – 5 г зелена цибуля – 5 г лимон – 1 шт. сіль – 2 гцукор – 20 г перець мелений – 0,5 г сушений базилік – 2 голія оливкова чи інша – 20 млПокроковий рецепт, як замаринувати цибулю: Цибулю очистьте від лушпиння та наріжте кільцями. Залийте цибулю окропом, дайте так постояти хвилину, а потім промийте холодною водою.  Промиту цибулю та петрушку наріжте дрібно, а перець чилі – тонкими кільцями.Із лимона зніміть цедру, додайте до зелені. А потім зріжте шкірку, щоб у вас залишилось лише філе лимона і відправляйте часточки також до зелені. Підготовлені інгредієнти ретельно змішайте з цибулею, оливковою олією, сушеним базиліком, сіллю, цукром та меленим перцем. Цю закуску можна одразу подавати до столу. Маринована цибуля до шашлику. Фото: YоuТubе @Аndrіі_КlіusМаринована цибуля для салатуІнгредієнти:цибуля ріпчаста – 2 шт. вода – 2 склянки оцет яблучний – 3 ст. л. цукор – 1 ст. л. сіль – 1 ч. л. кріп – до смакуПокроковий рецепт, як замаринувати цибулю на салат:Ріпчасту цибулю очистьте від лушпиння, наріжте півкільцями.Залийте цибулю одною склянкою холодної води та залиште так на тридцять хвилин, щоб позбутися гіркоти. Промитий кріп наріжте дрібно. Налийте у чисту склянку воду, додайте сіль, цукор та оцет. Перемішуйте до розчинення інгредієнтів. Із цибулі злийте воду, влийте маринад та насипте зелень. Усе ретельно перемішайте та залиште маринуватись протягом пів години. Потім цибулю можна додавати до салатів та інших страв. Маринована цибуля для салату. Фото: ukrаіnіаns.tоdаyМаринована цибуля для оселедцяІнгредієнти:цибуля червона – 300-350 гм'ята – 2 гілочкицедра лимона – 2 шматочки чорний перець горошком – 0,5 ч. л.вода – 400 млсіль морська – 10 гцукор – 70 гоцет яблучний – 70 млПокроковий рецепт, як замаринувати цибулю для оселедця:Цибулю очистьте від лушпиння, наріжте скибками та розберіть на пелюстки. Перекладіть цибулю у скляну банку, злегка притисніть. Додайте два шматочки цедри лимона, перець та м'яту.  У каструлю налийте воду, насипте сіль та цукор. Щойно вода закипить, а сипучі інгредієнти розчиняться, налийте оцет та одразу знімайте з вогню. Залийте цибулю гарячим маринадом, накрийте кришкою та залиште маринуватись щонайменше на три години, але краще – на добу. Смачного! Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Швидкі та смачні РЕЦЕПТИ | Розумне городництво | Корисні поради (@trеskаblоg)  
we.ua - Маринована цибуля до шашлику, оселедця або для салатів: топ-4 варіантів
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Читайте онлайн останні новини України і світу на сайті телеканалу Еспресо. ᐈ Найважливіші новини дня, свіжа інформація про війну з Росією, події на фронті. Новини політики та економіки. Відео, аналітика, коментарі експертів.

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site espreso.tv.

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules