Смачний салат з опеньків на зиму - зосереджуємося на маринуванні опеньківІнгредієнти для маринованих опеньків на салати:2 кг опеньків1 л води для маринаду2 ст. л. або до смаку солі1 ст. л. або до смаку цукру3 зубчики часникупарасольки кропу5-7 горошин чорного перцю2-3 ст. л. або до смаку оцту 9%Інструкція з приготування маринованих опеньків на салати:Гриби перебрати, трохи зрізати ніжки, промити під проточною водою. Скласти в каструлю і залити холодною водою, варити до закипання. Піну знімати шумівкою та варити 15-20 хв. на повільному вогні після закипанняВідкинути на друшляк. Потім скласти в чисту каструлю, додати 1 л води, сіль, цукор, перець, часник і 1-2 віночки кропу, варити ще 15 хв. у маринаді, в кінці додати оцет.Розкласти по чистих банках, додати маринад і закрутити.Джерело
... More https://static.espreso.tv/uploads/photobank/412000_413000/412498_375b934c-50920273c22d5cf1d3716d97e5e05741.jpg?id=1754812457