Еспресо - we.ua

Еспресо

we:@espreso.tv
39.1 thous. of news
Еспресо on espreso.tv
Кассуле - французький смаколик до столу
Інгредієнти для кассуле:Свинина - 500 гКовбаска свиняча - 200 г Велика біла квасоля - 500 гЦибулина 2 шт.Головка часнику - 1 маленька Сіль, перець духмяний, лавровий листок, розмарин, тим'янБульйон (можна використати воду)Інструкція з приготування кассуле:Квасолю замочити на ніч Зварити квасолюСмажити ковбаски до хрусткої скоринкиПорізати їх шматочкамиМ'ясо порізати кубикамиНа сковорідку додати ложку оліїСмажити м'ясо до скоринки, відкласти в форму до запіканняНа соці, що залишився від смаження м'яса, тушкувати цибулю кубиками і часникВикласти їх до м'ясаВлити в сковорідку трошки бульйону (води)Довести до кипіння і з рештками м'ясного соку вилити в форму для запікання до м'ясаВ форму до м'яса додаємо квасолю, ковбаскиСолимо, додаємо спеції Заливаємо бульйоном чи водою так, щоб покрити квасолюГотувати на малому вогні три години: дві години - при 160 градусах і одну годину - при 140 градусахЯк тільки скоринка утворюється - все перемішати і долити рідинуТак розбивати скоринку можна кілька разів в процесі приготуванняСмачного!Джерело
we.ua - Кассуле - французький смаколик до столу
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Читайте онлайн останні новини України і світу на сайті телеканалу Еспресо. ᐈ Найважливіші новини дня, свіжа інформація про війну з Росією, події на фронті. Новини політики та економіки. Відео, аналітика, коментарі експертів.

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site espreso.tv.

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules