Випічка на сироватці - заливний пиріг із м’ясомІнгредієнти:Начинка:Філе куряче -700 гМорква - 1 шт. 3-4 зубки часникуна смак - сіль, перець, приправиТісто:Сироватка - 500 г Борошно - 380-400 г 3 яєць1,5 ч. л. цукру (без гірки)1,5 ч. л. (без верху) солі1,5 ч. л. содиІнструкція з приготування:Куряче філе пропустити через м'ясорубку або нарізати дрібними кубиками і обсмажити на сковороді, додавши спеції.Морквину натерти на великій тертці.Часник нарізати дрібно.Додати до м'яса та під закритою кришкою тушкувати хвилин 5-7.Змішати яйця, цукор, сіль.Додати сироватку та соду, добре перемішати.Додати просіяне борошно і перемішати до однорідної маси. Тісто виходить як на оладки, густе.Форму для пирога застелити силіконовим килимком або змастити олією. Викласти частину тіста, зверху начинку та решту тіста.Все розрівняти.Випікати в заздалегідь розігрітій духовці за температури 200-230 градусів 35-40 хвилин. орієнтуйтеся на духовку.Перевірити пиріг зубочисткою.Пиріг перекласти на блюдо, порізати порційно, подавати гарячим.Смачного!Джерело
Читайте онлайн останні новини України і світу на сайті телеканалу Еспресо. ᐈ Найважливіші новини дня, свіжа інформація про війну з Росією, події на фронті. Новини політики та економіки. Відео, аналітика, коментарі експертів.
All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.
Responsible: editorial office of the site espreso.tv.