Борщ із савойської капустиІнгредієнти для борщу з савойської капусти:Буряк середній - 3 шт. Цвітна капуста - 2 шт.Картопля - 2 шт.Капуста Савойська - 1/4Цибуля - 1 шт.Морква - 1 шт.Часник за бажаннямСпеції до смакуПомідор - 2 шт.Інструкція з приготування борщу з савойської капусти:Для овочевого бульйону відварюємо цибулю та моркву протягом 20 хв. За цей час готуємо заправку для борщу.Для цього ріжемо моркву та буряк соломкою (якщо буряк молодий, то попередньо відварювати його не потрібно), томати обдаємо окропом і знімаємо шкірку, пасеруємо на сковороді 10 хв. Додаємо спеції та 1 ч.л. оцту, 1/2 ч.л. цукру, накриваємо кришкою та даємо 5 хв. настоятися.Дістаємо з бульйону цибулю і моркву, додаємо картоплю, варимо 5 хв., додаємо цвітну та савойську капусту і варимо ще 5 хв., додаємо заправку з буряка і варимо ще 10 хв. на мінімальному вогні, додаємо пару зубчиків часнику.Даємо постояти 5 хв.Смачного!Джерело
Читайте онлайн останні новини України і світу на сайті телеканалу Еспресо. ᐈ Найважливіші новини дня, свіжа інформація про війну з Росією, події на фронті. Новини політики та економіки. Відео, аналітика, коментарі експертів.
All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.
Responsible: editorial office of the site espreso.tv.