Ребра під соусом барбекюІнгредієнти для ребер із соусом барбекю:Свині ребра - 1 кг Мед - 1 ст. л.Соєвий соус - 5 ст. л. Гірчиця - 1 ч. л.Кетчуп - 3 ст. л. Сіль - на смакПриправи - на смакІнструкція з приготування ребер із соусом барбекю:Ребра миємо проточною водою.Зачищаємо від плівки.Робимо соус: змішуємо соєвий соус, кетчуп, гірчицю, мед, сіль і приправи.Більшою частиною соусу змащуємо ребра.Ставимо маринуватися в холодильник на 1 годину. Деко вистеляємо фольгою.Викладаємо мариновані ребра.Накриваємо фольгою.Ставимо деко в духовку, розігріту до 180 градусів.Через 30 хвилин витягуємо, змащуємо соусом, який залишився, загортаємо в фольгу й ставимо в духовку.Змащуємо ще раз через 15 хв.І ще раз через 15 хв.Смачного!Джерело
... More