Ролліні з бринзою та шпинатомІнгредієнти для ролліні з бринзою та шпинатом:8 листків - тісто філоБринза - 350 г - Яйце - 1 шт. Шпинат - 250 г КунжутІнструкція з приготування ролліні з бринзою та шпинатом:Натераємо бринзу на терткуМиємо шпинат, нарізаємо, обсмажуємо, даємо охолонути З'єднуємо бринзу та шпинатРозтоплюємо вершкове масло Розморожуємо тісто заздалегідьНа один ролліні піде 2 листки тіста. Перший лист змащуємо маслом і накриваємо другим листом. Його теж промазуємо масломПо краях викладаємо начинкуЗгортаємо лист з начинкою спочатку з одного боку до половини листа, потім згортаємо з іншого бокуРозрізаємо ролліні навпіл, акуратно переносимо на лист з пекарським паперомЗмащуємо заготовки ролліні жовтком і посипаємо кунжутом Відправляємо випікатися на 20 хвилин до золотистого кольору в розігріту до 190-200 градусів духовку.Смачного!Джерело
... More