Еспресо - we.ua

Еспресо

we:@espreso.tv
38 thous. of news
Еспресо on espreso.tv
Повітряний полуничний мус: легкий та прохолодний десерт
Мус – це легкий та ніжний десерт, назва якого з французької перекладається як "піна". Його текстура настільки повітряна, що буквально тане в роті. Зазвичай для приготування цього десерту використовують щонайменше три інгредієнти, які разом змішують до утворення однорідної та кремоподібної маси. Важливо те, що інгредієнти для десерту не просто подрібнюють разом, а збивають, щоб маса збільшилась в об'ємі та стала повітряною. Потім мус відправляють в холодильник та подають добре охолодженим, тому він відмінно смакуватиме у спеку. Полуничний мус має яскравий ягідний смак, що дарує справжню насолоду. Такий смаколик сподобається не лише дорослим, а також дітям. Полуничний мусІнгредієнти: полуниця – 500 гцукор – 100 гманна крупа – 70 гПокроковий рецепт полуничного мусу:Переберіть та промийте полуницю, а потім видаліть плодоніжки. Перекладіть полуницю у блендер, засипте цукром та подрібніть до однорідної маси.Полуничну масу перелийте у каструлю та поставте на середній вогонь. Щойно ягідне пюре закипить, обережно всипайте манку та не переставайте помішувати, щоб не було грудочок. Готуйте на маленькому вогні протягом трьох хвилин, постійно помішуючи. Дайте масі охолонути, а потім ще раз перебийте блендером. Потім вилийте мус у креманки та відправляйте десерт у холодильник щонайменше на пів години. Десерт чудово смакує охолодженим. Прикрасьте мус м'ятою, полуницею або тертим шоколадом та подавайте до столу. Готово!полуничний мус, Фото: frееріkПолуничний мус із вершкамиІнгредієнти: полуниця – 1 кгцукор – 150 гвода – 50 млжелатин – 2 ч. л.вершки (30% та більше) – 200 гПокроковий рецепт полуничного мусу:Промийте полуницю, видаліть хвостики та наріжте ягоди маленькими кубиками. Перекладіть полуницю у каструлю, засипте цукром і перемішайте. Поставте на плиту та на середньому вогні доведіть до кипіння. А потім зменште вогонь і продовжуйте варити протягом 15 хвилин. У маленьку піалу налийте воду кімнатної температури, насипте желатин та перемішайте. Відставте в сторону для набухання. Процідіть полуницю через сито і до соку додайте желатин, перемішайте. Дайте суміші охолонути, а потім відправляйте в холодильник.  Збийте міксером вершки до пишності. Потім порціями налийте холодний полуничний сік та перемішуйте віничком.  Налийте мус у невеликі креманки, накрийте харчовою плівкою та відправляйте десерт у холодильник щонайменше на чотири години, а краще – на всю ніч.  Готовий десерт прикрасьте полуницею та смакуйте.полуничний мус із вершками, Фото: YоuТubе @vdоmа_smасhnіshе 
we.ua - Повітряний полуничний мус: легкий та прохолодний десерт
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Читайте онлайн останні новини України і світу на сайті телеканалу Еспресо. ᐈ Найважливіші новини дня, свіжа інформація про війну з Росією, події на фронті. Новини політики та економіки. Відео, аналітика, коментарі експертів.

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site espreso.tv.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules