Хачапурі на сковороді - вишуканий смаколикІнгредієнти для хачапурі на сковороді:250 мл кефіру кімнатної температури1/2 ч. л. солі1 ст. л. цукру1/2 ч. л. соди100 г розтопленого вершкового масла350-370 г борошна + для посипанняНачинка:150 г сиру2 ст. л. сметани30 г розм'якшеного вершкового масла200 г моцарелливершкове масло для змащування коржівІнструкція з приготування хачапурі на сковороді:У кефір додати сіль, цукор, соду та перемішатиВилити розтоплене вершкове маслоПеремішатиЧастками всипати борошно і замісити м'яке тістоНакрити, дати постояти 20-30 хвилинТим часом приготувати начинкуДо сиру додати сметану, розм'якшене вершкове масло, перетерти товкачемДодати моцарелу, перемішати, при необхідності досолитиНачинку розділити на 4 рівні частиниСформувати 4 колобкиСтіл присипати борошном, викласти тісто і розділити на 4 рівні частиниКожну частину розім'яти руками в пласт, посередині викласти начинку, зібрати краї зверху і защипнутиРозплескати заготовки в коржики, діаметром 20-21 смПомістити хачапурі на гарячу сковороду, накрити кришкою та смажити 3-4 хвилиниПеревернути коржикЗмастити вершковим маслом і смажити ще 3-4 хвилини без кришкиЗняти коржик зі сковороди і відразу змастити інший бік вершковим маслом Так вчинити з усіма коржамиСмачного!Джерело
... More