Еспресо - we.ua

Еспресо

we:@espreso.tv
38 thous. of news
Еспресо on espreso.tv
Хачапурі на сковороді - вишуканий смаколик
Інгредієнти для хачапурі на сковороді:250 мл кефіру кімнатної температури1/2 ч. л. солі1 ст. л. цукру1/2 ч. л. соди100 г розтопленого вершкового масла350-370 г борошна + для посипанняНачинка:150 г сиру2 ст. л. сметани30 г розм'якшеного вершкового масла200 г моцарелливершкове масло для змащування коржівІнструкція з приготування хачапурі на сковороді:У кефір додати сіль, цукор, соду та перемішатиВилити розтоплене вершкове маслоПеремішатиЧастками всипати борошно і замісити м'яке тістоНакрити, дати постояти 20-30 хвилинТим часом приготувати начинкуДо сиру додати сметану, розм'якшене вершкове масло, перетерти товкачемДодати моцарелу, перемішати, при необхідності досолитиНачинку розділити на 4 рівні частиниСформувати 4 колобкиСтіл присипати борошном, викласти тісто і розділити на 4 рівні частиниКожну частину розім'яти руками в пласт, посередині викласти начинку, зібрати краї зверху і защипнутиРозплескати заготовки в коржики, діаметром 20-21 смПомістити хачапурі на гарячу сковороду, накрити кришкою та смажити 3-4 хвилиниПеревернути коржикЗмастити вершковим маслом і смажити ще 3-4 хвилини без кришкиЗняти коржик зі сковороди і відразу змастити інший бік вершковим маслом Так вчинити з усіма коржамиСмачного!Джерело
we.ua - Хачапурі на сковороді - вишуканий смаколик
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Читайте онлайн останні новини України і світу на сайті телеканалу Еспресо. ᐈ Найважливіші новини дня, свіжа інформація про війну з Росією, події на фронті. Новини політики та економіки. Відео, аналітика, коментарі експертів.

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site espreso.tv.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules