Еспресо - we.ua

Еспресо

we:@espreso.tv
39.1 thous. of news
Еспресо on espreso.tv
Корисні котлети з червоної сочевиці: два смачні рецепти
Червона сочевиця – це справжнє джерело користі, адже вона багата на рослинний білок, клітковину та має низький вміст жиру. Крім того, вона містить фолієву кислоту, вітаміни групи В, А, Омега-3 та 6, цинк, залізо та багато інших мінералів. Сочевиця – це дійсно порятунок для тих, хто хоче смачно та поживно харчуватися без м’яса. Котлети з сочевиці виходять не лише поживними, а також ароматними та ніжними. Їх приготування не потребує особливих знань чи навичок, але вони будуть відмінно поєднуватись із будь-яким гарніром.Котлети з червоної сочевиціІнгредієнти:сочевиця червона – 300 г вода – 500 млцибуля – 1 шт. морква – 1 шт. сіль – 1.5 ч. л. борошно – 1 ст. л. масло ГХІ або олія (пісний варіант) – для смаженняКотлети з сочевиці - рецепт приготування покроково:Промиту сочевицю залийте водою та поставте на вогонь. Варіть до повної готовності та випарування всієї води. Однак слідкуйте за тим, щоб сочевиця не підгоріла. Дайте бобовим добре охолонути.Цибулю очистьте від лушпиння та наріжте дрібно, а очищену моркву натріть на дрібній терці.Розігрійте сковорідку з олією або маслом ГХІ, просмажте цибулю та моркву до м'якості.До сочевиці додайте смажені овочі, сіль та перебийте блендером до однорідності. Потім насипте ще борошно та перемішайте.Сформуйте вологими руками котлети, щоб сочевичний фарш не прилипав до рук. Знову розігрійте антипригарну сковорідку з олією або маслом та викладіть котлети, злегка притискаючи. Смажте котлети з обох боків до рум'яної скоринки. Перевертайте їх обережно, використовуючи дві лопатки, щоб зберегти форму й не пошкодити структуру.Подавайте страву гарячою, смачного!Котлети з червоної сочевиці, Фото: Іnstаgrаm @tаstystоrіеs.fееdПісні котлети з сочевиціІнгредієнти:сочевиця червона – 200 г вода – 500 млброколі – 150 г цибуля ріпчаста – 1 шт. часник – 1 зубчик морква – 1 шт. шпинат – 50 г перець чилі (пластівці) – 1 ч. л. коріандр мелений – 1 ч. л. копчена паприка – 1 ч. л. сіль та чорний перець – до смакуборошно кукурудзяне – 5 ст. л.Покроковий рецепт приготування:Промиту сочевицю перекладіть в каструлю, залийте водою та поставте на плиту. Варіть до повної готовності та випарування всієї води.Свіжі броколі розберіть на суцвіття та залийте кип'ятком. Посудину накрийте кришкою та залиште так протягом п'яти хвилин. Якщо у вас заморожені броколі, тоді їх потрібно лише розморозити.Цибулю очистьте від лушпиння та наріжте дрібно. Моркву також очистьте та натріть на великій терці. Розігрійте пательню та протушкуйте цибулю до прозорості, потім додайте подрібнений часник, моркву та сіль, готуйте разом протягом п'яти хвилин на маленькому вогні. Змішайте сочевицю із підсмаженими овочами. Броколі натріть або дрібно наріжте, а промитий шпинат також подрібніть ножем. Перекладіть броколі та шпинат до інших інгредієнтів та перемішайте. Додайте кукурудзяне борошно, перець чилі, коріандр, паприку, сіль та перець. Вимішайте фарш та відправляйте його на п'ятнадцять хвилин у холодильник.Сформуйте руками котлети, занурте у кукурудзяне борошно або панірувальні сухарі. Розігрійте сковорідку з олією та смажте котлети з двох сторін до апетитної золотистої скоринки. Пісні котлети з сочевиці, Фото: YоuТubе @WеСооkVеgаn
we.ua - Корисні котлети з червоної сочевиці: два смачні рецепти
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Читайте онлайн останні новини України і світу на сайті телеканалу Еспресо. ᐈ Найважливіші новини дня, свіжа інформація про війну з Росією, події на фронті. Новини політики та економіки. Відео, аналітика, коментарі експертів.

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site espreso.tv.

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules