Суп із рибної консервиІнгредієнти для рибного супу з консерви:2,5 л води1 банка сардин у маслі2-3 картоплини1 яйце1 цибулина1 морква2-3 ст. л. рисуна смак сіль, спеції, зелень1 зубчик часникуІнструкція з приготування супу з рибної консерви:У воду додати картоплю та поставити варитися на повільному вогні.Посолити.Через 5 хвилин додати промитий рис.Варити з рисом приблизно 15-20 хвилин.Цибулю та моркву нашаткувати (не пасерувати) й додати в бульйон.Варити ще 5 хвилин і наприкінці додати рибну консерву, зелень, видавити часник і влити тонкою цівкою злегка збите яйце.За кілька хвилин вимкнути, накрити кришкою та дати настоятися.Смачного!Джерело
... More