Навіть найпростіші страви можуть стають улюбленими, особливо, якщо в них поєднується легкість приготування, смак та користь. Омлет із кабачками саме з таких, адже приготування не займає багато часу, а сама страва не обтяжує шлунок та дарує ситість на довгий час. Ви можете приготувати його на сніданок або на обід, і точно не пошкодуєте про свій вибір. Крім того, важливо, що такий омлет легко підлаштовується до різних смакових уподобань. Додайте улюблені овочі, спеції, сир або зелень - і кожного разу будете отримувати новий варіант знайомої страви. Омлет з кабачкамиІнгредієнти:яйця курячі – 4 шт. кабачок – 1 шт.часник – 2 зубчики перець чилі (пластівці) – 1/4 ч. л. цибуля ріпчаста – 1 шт. козячий сир – 100 г олія – 3 ст. л. сіль – до смакузелена цибуля – 1 шт.салатна зелень – до смаку Покроковий рецепт приготування:Кабачок очистьте, а потім наріжте слайсами або маленькими кубиками. Цибулю та часник очистьте від лушпиння, наріжте тонко. Пательню з олією розігрійте та смажте кабачок протягом 4-5 хвилин до рум'яності. Додайте підготовлену цибулю, часник, а також чилі та смажте разом 2-3 хвилини, спочатку на великому вогні, а потім прикрутіть до середнього. Яйця збийте в посудині, перелийте їх на пательню та додайте сіль. Щойно краї омлету "схопляться", рівномірно розкришіть сир по поверхні. Накрийте страву кришкою та на маленькому вогні готуйте протягом 2-3 хвилин.Промийте та наріжте дрібно цибулю та салат. Готову страву прикрасьте нарізаною зеленню та подавайте до столу. Омлет з кабачками, Фото: YоuТubе @СuіsіnеМаrосаіnеfаtіmаОмлет з кабачківІнгредієнти (на форму розміром 29х24 см):яйця курячі - 6 шт. молоко – 1 склянкасіль та перець – до смакукабачок – 1 шт. помідор – 1 шт. болгарський перець – 1/2 шт. кріп – до смаку масло - для змащування формиПокроковий рецепт приготування:Промийте всі овочі та зелень. Кабачок очистьте від шкірки та натріть на великій терці. Болгарський перець очистьте від серединки з насінням, а потім разом із томатом наріжте кубиками. Промиту зелень наріжте дрібно. Яйця разом із сіллю та перцем збивайте міксером протягом 3-4 хвилин до пишної маси. Потім зменште оберти, налийте молоко та збивайте ще 30 секунд.Обережно змішайте яйця з підготовленими овочами та зеленню.Змастіть форму для випікання вершковим маслом та вилийте яєчну суміш з овочами. Випікайте омлет у духовій шафі протягом 35-40 хвилин при температурі 180°С. Смачного! @rесерtі_dаrіkо СМАЧНИЙ СНІДАНОК - омлет з кабачками❤️???? рецепт в описі ⬇️ ЯКЩО Сподобався РЕЦЕПТ, ПОСТАВТЕ ???? БУДЬ ЯКУ РЕАКЦІЮ ????яйця 6 шт ????молоко 1 склянка ????сіль, перець ????кабачок 1 шт ????помідор 1 шт ????болгарський перець 1/2 шт ????кріп ????масло для змащування Моя форма розміром 29х24 1️⃣Кабачок очистити, натерти на крупній терці. Томат та болгарський перець нарізати дрібним кубиком. Кріп нашаткувати. Яйця збити міксером 3-4 хвилини на високих обертах, посолити, поперчити, зменьшити оберти на мінімальні, влити молоко. Овочі перемішати, трохи присолити, влити яйця і обережно перемішати. 2️⃣Форму змастити маслом, вилити суміш. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці по 35-40 хвилин. Виходить смачний і пухкий овочевий омлет ☝️Не забудьте підписатися та поставити ❤️ щоб бачити мої рецепти і далі! Це БЕЗКОШТОВНО ???? #сніданок #омлет #кабачки #рецепти #сніданкидаріко #омлетзкабачками #рецептидаріко #рецепткабачки #смачнийсніданок #смачно #українськакухня ♬ оригінальний звук - ???? Рецепти Даріко ????
Читайте онлайн останні новини України і світу на сайті телеканалу Еспресо. ᐈ Найважливіші новини дня, свіжа інформація про війну з Росією, події на фронті. Новини політики та економіки. Відео, аналітика, коментарі експертів.
All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.
Responsible: editorial office of the site espreso.tv.