Еспресо - we.ua

Еспресо

we:@espreso.tv
37.6 thous. of news
Еспресо on espreso.tv
Тартифлет - готуємо, як у ресторані
Інгредієнти для тартифлету:10 шт. картоплі1 цибулина5-6 зубчиків часнику450-500 г шинки1 ст. л. олії1 шт. гострого червоного перцю250-300 г сиру твердого400 мл вершків 30%10 г петрушки10 г кропу10 г зеленої цибулі1/2 ч. л. меленого чорного перцю1 ч. л. солі1 ч. л. меленого мускатного горіха1/2 ч. л. приправи для м'яса1/2 ч. л. розмаринуІнструкція з приготування тартифлету:Спочатку приготуємо засмажку з овочів та шинки: нарізаємо півкільцями цибулю, а часник кружальцями.Шинку нарізаємо соломкою. Виливаємо в сковорідку олію, розігріваємо і перекладаємо шинку обсмажуватися на середньому вогні протягом 3-5 хвилин до зарум'янювання.Нарізаємо тонкими кружечками картоплю і висипаємо в підсолену воду, що попередньо закипіла. Вариться 5-7 хвилин.Як тільки підрум'яниться шинка, викладаємо цибулю з часником, перемішуємо і смажимо ще 3-5 хвилин.У цей час ріжемо кружальцями гострий червоний перець і перекладаємо до овочів, розмішуємо і обсмажуємо ще кілька хвилин.В отриману засмажку висипаємо картоплю і перемішуємо до однорідності. Додаємо спеції, вказані в рецепті, та ретельно перемішуємо.Перекладаємо в жароміцний посуд, розподіляючи по всій поверхні та натираємо на великій тертці сир (половину сиру використовуємо для прикраси).Заливаємо теплими вершками по всій поверхні та відправляємо у розігріту духовку до 180 градусів на 40-45 хв. до повної готовності картоплі та золотистої скоринки.Дістаємо з духовки і прикрашаємо рубленою петрушкою, кропом і зеленою цибулею і притрушуємо сиром, що залишився.Подаємо відразу в теплому вигляді. Картопля виходить дуже ніжною завдяки вершкам і дуже смачною і ароматною завдяки шинці.Смачного!Джерело
we.ua - Тартифлет - готуємо, як у ресторані
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Читайте онлайн останні новини України і світу на сайті телеканалу Еспресо. ᐈ Найважливіші новини дня, свіжа інформація про війну з Росією, події на фронті. Новини політики та економіки. Відео, аналітика, коментарі експертів.

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site espreso.tv.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules