Воловани по-французькиІнгредієнти на воловани:400 г - Листкове тісто (бездріжджове)1 яйце для змащуванняКріп або зелена цибуля для прикрасиДля начинки №11 авокадо1 ст. л. соку лимона1-2 ст. л. червоної ікриДля начинки №2150-200 г крем-сиру (Філадельфія)Кріп або цибуля зелена50-100 г слабосоленої (або копченої) червоної риби Інструкція з приготування волованів:Попередньо розморожене листкове тісто розкладаємо на поверхні і склянкою вирізаємо парну кількість кружечківПоловину цих кружечків залишаємо цілими, а в другій половині вирізаємо серединку (склянкою меншого діаметру) – це будуть стінки наших кошиківЗа допомогою яйця (для склеювання) збираємо наші кошикиВикладаємо на лист і випікаємо в духовці при температурі 180*СГотуємо начинки:1. Авокадо розминаємо вилкою, додаємо сіль і сік лимонаНачиняємо охололі воловани, а зверху викладаємо ікруПрикрашаємо зеленню2. Крем-сир змішуємо із зеленню та порізаною на кубики рибоюНачиняємо волованиПрикрашаємо зеленнюПодаємо до столуСмачного!Джерело
Читайте онлайн останні новини України і світу на сайті телеканалу Еспресо. ᐈ Найважливіші новини дня, свіжа інформація про війну з Росією, події на фронті. Новини політики та економіки. Відео, аналітика, коментарі експертів.
All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.
Responsible: editorial office of the site espreso.tv.