Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
24 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Звичайна яєчня по-новому: смачно, корисно, без краплі жиру
Забудьте про пригорілий жир, дим і масні плями на плиті - існує простий спосіб приготувати яєчню без краплі олії, вершкового масла чи сала. Такий метод не лише полегшує страву, а й надає їй нового, більш витонченого смаку. Про це пишуть експерти Gаzеtа.uа. Замість традиційних жирів - гарячий м'ясний бульйон. Він створює пару, яка делікатно готує яйця, зберігаючи їхню ніжну текстуру, а ще додає легкий м'ясний аромат. Це особливо сподобається тим, хто дотримується здорового харчування або просто хоче урізноманітнити сніданки. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фітнес-сніданок від дієтолога: спробуйте сирний рулет із зеленню у рисовому папері Покроковий рецепт: 1. Розігрійте сковорідку на середньому вогні. 2. Влийте півсклянки гарячого бульйону - підійде курячий, яловичий або овочевий. 3. Коли рідина почне злегка кипіти, обережно вбийте яйця. 4. Приправте сіллю та перцем, накрийте кришкою. 5. Готуйте 2-4 хв. - залежно від того, наскільки рідким хочете жовток. Результат - ніжна, легка й ароматна яєчня без додавання жиру. Хочете оригінальності? Використайте перепелині яйця. Бажаєте більш насиченого смаку? Додайте у бульйон трохи куркуми або часнику. Ідеальна подача: із тостами або підсушеним хлібом - чудово поєднується з ароматним бульйоном. Немає бульйону? Його можна замінити гарячою водою з улюбленими спеціями й кількома краплями соєвого соусу. Цей спосіб не тільки смачний, а й практичний - жодного диму й жиру. Спробуйте хоча б раз - і є шанс, що класична яєчня на олії більше не здаватиметься вам такою вже й незамінною. Для смачного ситного сніданку зовсім не обов'язково довго стояти на кухні. Сирно-шпинатний пиріг з листковим тістом стане ідеальним рішенням, щоб нагодувати усю сім'ю.
we.ua - Звичайна яєчня по-новому: смачно, корисно, без краплі жиру
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules