Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
24 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Сніданок за хвилини: як приготувати омлет-запіканку з моцарелою
Продуктивний день точно починається зі сніданку. Він має заряджати енергією і надавати відчуття бадьорості. У ранковий час у багатьох ніколи не вистачає часу довго готувати сніданок. Спробуйте рецепт швидкої страви, а головне - ситної тиа поживної. Рецептом швидкого сніданку поділилась фудблогерка Наталія Жук в Іnstаgrаm. Інгредієнти 300 г сосисок 4 яйця сіль за смаком консервований мікс (горошок, кукурудза, морква) 150 г сир Моцарела Як приготувати Нарізаємо на кружальця сосиски. Можна брати звичайні дитячі. Сковороду діаметром 24 см змащуємо олією та викладаємо щільно сосиски один біля одного так, як бачите на відео. Окремо збиваємо яйця, солимо за смаком. Яєчну суміш виливаємо на верх сосисок. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати запашні рулети з шинкою та сулугуні за рецептом рестораторки Ще наверх викладаємо мікс з горошку, кукурудзи та моркви. Можна використовувати консервований або заморожений. Також натираємо на великій терці сир і викладаємо у сковороду. Готуємо під закритою кришкою на середньому вогні до готовності. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Наталія Жук (@nаtаlііа_zhuk_сооkіng) Корисний бутерброд без хліба - вдалий початок дня. Спробуйте приготувати смачний та поживний сніданок за лічені хвилини Рецептом такого накладанця поділилась фудблогерка Наталія Жук.
we.ua - Сніданок за хвилини: як приготувати омлет-запіканку з моцарелою
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules