Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
20 thous. of news
These news items are translated using machine learning and machine translation technologies. We apologize for any inaccuracies or errors in the text. Switch to the Ukrainian language to read the news in the original.
Gazeta.ua on gazeta.ua
Як зберегти банани свіжими надовго: шість прийомів
Якщо ваші банани мають тенденцію перезрівати, перш ніж ви встигаєте їх з'їсти, є кілька хитрих прийомів, які допоможуть уповільнити цей неминучий процес. Хоча неможливо зберегти їх їстівними вічно, є кілька способів, як ви можете спробувати зберегти банани свіжими довше, пише mаrthаstеwаrt. Розділіть банани Це може здатися простим, але розділення бананів насправді може суттєво вплинути на те, як довго вони зберігатимуться. Це запобіжить передчасному дозріванню інших через гниття одного фрукта. Повісьте фрукти "Використання гачка для бананів не тільки виглядає гарно та охайно, але й запобігає появі синців від бананів, що спираються на стільницю", - каже професійний організатор дому Томас Чеп'єгон. Зберігайте в правильному місці Зберігайте банани в добре провітрюваному приміщенні, щоб запобігти їх занадто швидкому дозріванню. Щодо того, де встановити гачок для бананів, Чеп'єгон застерігає триматися подалі від прямих сонячних променів та занадто сильного тепла. Використовуйте холодильник за необхідності Коли ваші банани досягнуть ідеальної стадії дозрівання, ви можете покласти їх у холодильник, якщо хочете. Це збереже їх ідеальну стиглість на кілька днів. Якщо вам потрібно більше часу, подумайте про заморожування бананів. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День банана: три незвичні страви, які гарантують вибух нових смаків Накрийте стебла харчовою плівкою Цей перевірений трюк справді ефективний. Запаковування та герметизація стебел харчовою плівкою може уповільнити процес дозрівання та продовжити термін служби бананів на кілька додаткових днів. Розкладіть банани в шаховому порядку Щоб запобігти одночасному потемнінню цілої в'язки бананів, купуйте банани різної стадії стиглості в продуктовому магазині або на фермерському ринку. "Вам не потрібно купувати одну цілу в'язку в продуктовому магазині", - каже Чеп'єгон. Якщо у вас немає в'язки бананів, щоб повісити її на гачок, Чеп'єгон пропонує зберігати їх у мисці на столі, щоб підтримувати порядок. Розгляньте миску, яка забезпечує циркуляцію повітря навколо ваших фруктів, щоб вони залишалися свіжішими, наприклад, з дроту. Якщо ви купуєте продукти раз на тиждень, банани можуть вас розчарувати. Їх не так просто зберегти свіжими протягом тижня. Щоб дізнатися, які методи зберігають банани в першокласній формі найдовше, варто перевірити усі. Більшість з перевірених способів припускають зберігання бананів при кімнатній температурі, але холодильник і морозильна камера теж грають свою роль.
we.ua - Як зберегти банани свіжими надовго: шість прийомів
Gazeta.ua on gazeta.ua
Зберігають форму і тануть в роті: який несподіваний інгредієнт збагатить смак котлет
Один інгредієнт здатний збагатити м'ясний фарш вершковим смаком, зробити його соковитим та ароматним. Йдеться про вершкове масло. Але його слід додавати до фаршу у замороженому вигляді і тертим. Холодний жир рівномірно розподіляється у фарші, не порушуючи текстури. При тепловій обробці він повільно тане, насичуючи страву ароматом та додатковою вологою. Використовувати потрібно саме заморожений продукт: м'яке масло не дасть потрібного ефекту. Оптимальна кількість 50 г на 1 кг м'яса. Такий метод підходить для будь-якого виду фаршу: свинячого, яловичого, курячого або змішаного. Після додавання масла фарш рекомендують охолодити 20-30 хв. Це допомагає жиру закріпитися в масі, а спеціям розкрити смак. Котлети, тефтелі або фрикадельки виходять ніжними і не розпадаються під час смаження. Страви зберігають форму, але буквально тануть у роті. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжні єврейські котлети з трьох інгредієнтів: простий рецепт для обіду чи вечері Технологія не потребує додаткових зусиль чи часу. Досить заздалегідь покласти масло в морозильник і натерти його в останній момент. Багато господинь побоюються, що вершковий жир зробить фарш надто калорійним. Насправді його кількість мінімальна, а результат перевищує очікування. Експериментувати можна з додаванням зелені чи часнику, заморожених разом із маслом. Це надасть страві нових відтінків смаку. Спробуйте додати терте масло до фаршу для пельменів або голубців. Сім'я точно помітить різницю та попросить готувати так завжди. М'ясний фарш буде ще соковитішими, якщододати один секретний інгредієнт. І це не цибуля чи цукор. Йдеться про фруктовий сік. Якщо додасте трохи яблучного, апельсинового чи навіть ананасового соку у фарш, ви не тільки зробите його ніжнішим, а й отримаєте особливий смаковий відтінок. Натуральні кислоти розм'якшують м'ясні волокна, а легка фруктова нота додає пікантності. Але важливо не переборщити.
we.ua - Зберігають форму і тануть в роті: який несподіваний інгредієнт збагатить смак котлет
Gazeta.ua on gazeta.ua
Тортилья з фореллю на сніданок за рецептом Лізи Глінської
Смачний, корисний, збалансований сніданок готується всього за кілька хвилин. Переможниця та суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Єлизавета Глінська пропонує саме такий рецепт: тортилья з ніжною фореллю, соковитими томатами черрі та вершковим сиром. "Усе легко та швидко. А начинку можна змінювати за вподобаннями", - каже кулінарка. Тортилья з фореллю та томатами Інгредієнти: 1 тортилья 100 г форелі (відварної індички) 2 яйця 5-6 томатів черрі 1 ст. л. вершкового сиру сіль (на смак) рукола рафінована рослинна олія (для смаження) Як приготувати Ставимо пательню на плиту, на дно кладемо лист пергаменту. Виливаємо на пергамент трішки олії, розігріваємо та викладаємо шматочок риби. Солимо, накриваємо кришкою та залишаємо декілька хвилин. За допомогою двох виделок розриваємо рибу на невеличкі шматочки. Готуємо тортилью з рибою та томатами. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінімум калорій: як приготувати ароматну піцу-шейк без борошна Розігріваємо олією на пательні. Змішуємо яйця та сіль за допомогою виделки. Виливаємо на пательню та розподіляємо по всій поверхні. Зверху кладемо тортилью та продовжуємо смажити. Перевертаємо тортилью з яйцями на іншу сторону та вимикаємо плиту. На одну половину тортильї викладаємо шматочки форелі. Розрізаємо томати навпіл, перемішуємо з вершковим сиром та викладаємо зверху на рибку. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Ліза Глінська Україна - це ми! (@lіzаglіnskаyа) Коли зранку бракує часу на приготування сніданку, є прості рецепти страв, які корисними та поживними. Вони стануть в нагоді тим, хто підтримує здоровий спосіб харчування. Ці варіанти сніданків допоможуть вам зарядитися енергією і не зголодніти як мінімум до обіду.
we.ua - Тортилья з фореллю на сніданок за рецептом Лізи Глінської
Gazeta.ua on gazeta.ua
Мінімум часу і зусиль: як приготувати сирний суп з ковбасками
Швидку, смачну й ситну вечерю після довгого дня можна приготувати за мінімум часу і без зайвих зусиль. Спробуйте сирний суп із ковбасками. Це страва, яка поєднує ніжність плавленого сиру з ароматом копченостей. Готується всього за пів години і не потребує складних інгредієнтів, а смак приємно здивує всіх. Сирний суп з ковбасками Інгредієнти: олія цибуля - 1 шт морква - 1 шт ковбаски берлінські - 6 шт картопля - 3 шт вода сіль за смаком лавровий листочок 2 ст. л. плавленого сиру зелень (кріп та петрушка) чорний перець за смаком Як приготувати Спочатку дрібно нарізаємо цибулю. В каструлю з товстим дном наливаємо трішки олії й додаємо цибулю. Моркву натираємо на тертці і також відправляємо в каструлю. Ковбаски нарізаємо кружальцями і відправляємо до овочів. Обсмажуємо все кілька хвилин. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати Том Ям вдома: покроковий рецепт легендарного супу Тепер додаємо картоплю, нарізану кубиками, заливаємо водою, солимо за смаком і додаємо лавровий лист. Перемішуємо, накриваємо кришкою та варимо до готовності. Наприкінці ще додаємо 2 столові ложки плавленого сиру. Добре перемішуємо, щоб сир повністю розтанув. Додаємо зелень - у мене це кріп та петрушка - і трішки чорного перчику. Вийшов неймовірно смачний супчик, викладаємо його на тарілку та смакуємо в задоволення. Суп із броколі - це не лише корисно, а й неймовірно смачно, якщо знати кілька кулінарних секретів. Завдяки своєму яскраво-зеленому кольору, ніжній текстурі та багатству вітамінів, такий суп стане фаворитом на вашому столі. Додайте до рецепту вершкові нотки, ароматні спеції та кілька особливих інгредієнтів. Навіть ті, хто не любить броколі, попросять добавки.
we.ua - Мінімум часу і зусиль: як приготувати сирний суп з ковбасками
Gazeta.ua on gazeta.ua
Як приготувати рулет зі свинини: 3 простих рецепти для домашньої кухні
Свинячий м'ясний рулет - чудовий вибір для святкового застілля. У дні урочистостей хочеться приготувати щось особливе, і фарширований рулет зі свинини стане справжньою окрасою вашого столу. Як приготувати рулет зі свинини? М'ясний рулет - це відносно бюджетна, багатофункціональна святкова страва, ідеальна для великої компанії. Його можна приготувати з курятини, свинини, індички чи яловичини, експериментуючи з різноманітними начинками: зеленню, овочами, вареними яйцями, сухофруктами тощо. А апетитна золотава скоринка на рулеті щоразу вийде завдяки медово-гірчичному маринаду з використанням гірчиці Торчин. Класичний свинячий рулет із часником і зеленню Цей рецепт - основа основ. Він простий у виконанні, але результат вас приємно здивує. М'яке м'ясо, ароматний часник і свіжа зелень - ідеальне поєднання для будь-якого застілля. Інгредієнти: 1 кг свинячої вирізки (можна використовувати корейку); 2-3 голівки часнику; Пучок свіжої зелені (петрушка, кріп, базилік); 2 ст.л. олії; 1 ч.л. солі; 0,5 ч.л. чорного меленого перцю; 1 ч.л. паприки (за бажанням). Приготування: Свинину ретельно промиваємо та обсушуємо паперовим рушником. Розрізаємо м'ясо вздовж, майже до кінця, щоб вийшов пласт. Важливо, щоб пласт був досить тонким, але не порвався. Якщо у вас недостатньо гострий ніж, злегка підморозьте м'ясо перед нарізанням. Часник очищаємо та пропускаємо через прес. Зелень дрібно рубаємо. У невеликій мисці змішуємо часник, зелень, олію, сіль, перець і паприку (якщо використовуєте). Рівномірно розподіляємо отриману суміш по поверхні свинячого пласта. Акуратно згортаємо м'ясо в рулет, щільно загортаємо в харчову плівку і відправляємо в холодильник мінімум на 2 години (краще на ніч). Розігріваємо духовку до 180 градусів. Викладаємо рулет на деко, застелене пергаментом. Зверху можна змастити рулет рослинною олією. Запікаємо рулет протягом 1,5-2 годин, залежно від товщини. За 30 хвилин до готовності можна зняти плівку для утворення рум'яної скоринки. Готовому рулету даємо трохи охолонути перед нарізанням. Подаємо з будь-яким гарніром - картопляним пюре, тушкованими овочами, рисом. Свинячий рулет з грибами та сиром Цей рецепт додасть до класичного рулету пікантних ноток грибного аромату та ніжного сиру. Інгредієнти: 1 кг свинячої корейки; 300 г печериць (або інших грибів); 150 г твердого сиру; 1 цибулина; 2 ст.л. олії; 1 ст.л. сметани; Сіль, перець за смаком. Приготування: Готуємо свинину так само, як у першому рецепті. Гриби нарізаємо тонкими пластинками, цибулю - півкільцями. Обсмажуємо гриби з цибулею на олії до готовності. Твердий сир натираємо на крупній тертці. Змішуємо обсмажені гриби з цибулею, сиром і сметаною. Солимо та перчимо за смаком. Рівномірно розподіляємо начинку по поверхні свинячого пласта. Згортаємо в рулет, загортаємо в плівку і відправляємо в холодильник на 2-3 години. Запікаємо в духовці при 180 градусах 1,5-2 години. Свинячий рулет у кисло-солодкому соусі Цей рецепт ідеально підійде для любителів незвичайних смакових поєднань. Кисло-солодкий соус для м'яса додасть рулету неповторного смаку та аромату. Інгредієнти: 1 кг свинячої шиї; 2 ст.л. соєвого соусу; 1 ст.л. меду; 1 ст.л. оцту; 1 ч.л. меленого імбиру; 1 ч.л. часникового порошку; Сіль, перець за смаком. Приготування: Свинину підготовляємо як у попередніх рецептах. У мисці змішуємо соєвий соус, мед, оцет, імбир, часниковий порошок, сіль і перець. Заливаємо свинячий пласт отриманим маринадом і залишаємо на 30 хвилин. Згортаємо в рулет, загортаємо в плівку і відправляємо в холодильник на 1-2 години. Запікаємо в духовці за 180 градусів 1-1,5 години. За 30 хвилин до готовності можна зняти плівку. Секрети приготування соковитого свинячого рулету: Вибирайте свіже м'ясо хорошої якості. Не пересушуйте м'ясо в духовці. Слідкуйте за температурою і часом запікання. Дайте готовому рулету трохи постояти перед нарізкою, щоб соки рівномірно розподілилися. Експериментуйте з начинками та соусами - додавайте свої улюблені спеції та інгредієнти. Рецепт рулету зі свинини - це вишукана страва, яка, здавалося б, вимагає кулінарних навичок професіонала. Насправді, приготувати соковитий і ароматний рулет зі свинини під силу кожному, хто має мінімальний досвід роботи на кухні.
we.ua - Як приготувати рулет зі свинини: 3 простих рецепти для домашньої кухні
Gazeta.ua on gazeta.ua
Зверніть увагу на колір, текстуру та запах: як правильно обирати м'ясо для шашликів
Сезон травневих свят не обходиться без пікніків та зустрічей з друзями та у колі сім'ї. Традиційно смажимо шашлики. Щоб м'ясо не розчарувало своїм смаком, важливо уміти правильно обрати його в магазині. Як обрати свіже м'ясо Колір. Свіжа свинина має бути ніжно-рожевою, курка - світло-бежевою, а яловичина - насичено червоною. Жир повинен бути білим або кремовим - жовтизна вказує на несвіжість. Текстура. Поверхня м'яса має бути трохи вологою, але не липкою. При натисканні пальцем ямка швидко зникає - це вірна ознака свіжості. Запах. У свіжого м'яса легкий, приємний аромат. Якщо ж воно має різкий або кислий запах - краще не ризикувати. Упаковка. Якщо м'ясо запаковане, перевірте цілісність упаковки, дату виготовлення та умови зберігання. Не беріть м'ясо з набряклими упаковками або плівкою, що відклеїлася. Походження. Варто обирати продукцію від перевірених постачальників, які гарантують якість та проходять ветеринарний контроль. Як правильно зберігати м'ясо У холодильнику. Температура має бути від 0 до +4 &dеg;С. Найкраще місце - нижня полиця. У заводській упаковці м'ясо зберігається до вказаного терміну придатності. Після відкриття - не більше 24 годин, при цьому продукт варто щільно загорнути у харчову плівку або зберігати у контейнері з кришкою. Окреме зберігання. М'ясо не повинно контактувати з іншими продуктами, особливо готовими стравами або овочами. Бажано зберігати різні види м'яса окремо. У морозильнику. Для довготривалого зберігання (до шести місяців) температура повинна бути -18 &dеg;С або нижче. Підійдуть пакети для заморожування, фольга або вакуумна упаковка, яка найкраще захищає від висихання. Порада: краще поділити м'ясо на порції перед заморожуванням - так буде зручніше розморожувати тільки необхідну кількість. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі маринади для овочів-гриль: смаки, що затьмарять навіть шашлик Як правильно розморожувати м'ясо У холодильнику. Найбезпечніший спосіб - повільне розморожування на полиці холодильника. У холодній воді. Покладіть м'ясо в герметичному пакеті у миску з холодною водою й міняйте воду кожні 30 хв. Не розморожуйте м'ясо при кімнатній температурі, в мікрохвильовці чи гарячій воді - це псує структуру продукту і сприяє розвитку шкідливих бактерій. Ароматний, соковитий шашлик залежить не лише від маринаду та м'яса, а й від правильно обраних дров. Неправильне паливо може зіпсувати смак страви, додати гіркоти або навіть виділяти шкідливі речовини. Деякі породи деревини горять занадто швидко, димлять або мають різкий запах, що передається м'ясу.
we.ua - Зверніть увагу на колір, текстуру та запах: як правильно обирати м'ясо для шашликів
Gazeta.ua on gazeta.ua
Замінять бутерброди: як приготувати на сніданок сирні перепічки
Якщо маєте під рукою вдома сир, приготуйте на сніданок чи просто для швидкого перекусу сирні перепічки. Рецепт доволі простий, а таку випічку оцінять усі, хто її спробує. Це ідеальна альтернатива бутербродам. Сирні перепічки Інгредієнти на 8 шт.: Яйця - 2 шт. для тіста + 1 шт. для змащування Сіль - 1/2 ч. л. Цукор - 1 ст. л. Рослинна олія - 4 ст. л. Сир кисломолочний - 300 г Борошно - 300 г Розпушувач - 1 ч. л. Сир - 150 г (можна більше, в рецепті Сулугуні) ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати з черствої паски: спробуйте ароматний пудинг з карамелізованими яблуками Як приготувати Беремо яйця (бажано кімнатної температури), додаємо до них сіль, цукор і вливаємо рослинну олію. Перемішуємо виделкою або вінчиком. Потім викладаємо туди сир будь-якої жирності і знову перемішуємо, щоб маса стала однорідною. Всипаємо борошно і розпушувач. Борошно краще заздалегідь окремо змішати з розпушувачем і просіяти в суміш. Але якщо часу мало, то можна просто так все додати. Перемішуємо все спочатку ложкою, потім злегка вимішуємо руками. Тісто має вийти дуже ніжним, м'яким і трохи липким, майже як для сирників, тільки трохи крутіше і щільніше. Але підсипати борошно або обвалювати в ньому тісто більше не потрібно. Збираємо тісто в брусочок і ділимо на вісім частин. Формуємо руками невеликі перепічки. Просто придавлюємо шматочок і розтягуємо. Все робимо без присипання борошном. Перекладаємо перепічки на деко, застелене пергаментним папером і змащуємо яйцем. А зверху укладаємо натертий на крупній тертці сир. Найкраще якийсь тягучий типу Сулугуні. Чим сиру більше, тим смачніше і рум'яніше виходять перепічки. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку і випікаємо 18-20 хв. при 180&dеg;С. Їсти їх, звичайно, найкраще, поки вони гарячі. Але якщо все одразу не з'їли, то можна потім їх просто розігріти. Цитрусовий аромат завжди викликає відчуття тепла і затишку. Якщо поєднати його з ніжною сирною начинкою, вийде десерт, якому важко встояти. Галета з кисломолочного сиру з апельсинами - це проста, але неймовірно смачна випічка, яку точно захочеться повторити. особливо, якщо ви в процесі схуднення або контролюєте свою вагу.
we.ua - Замінять бутерброди: як приготувати на сніданок сирні перепічки
Gazeta.ua on gazeta.ua
Що приготувати з черствої паски: спробуйте ароматний пудинг з карамелізованими яблуками
Залишки паски можуть легко перетворитись на ароматні тости або навіть запіканки, яким зрадіє вся родина. Трохи фантазії - і звичайна паска отримає друге життя. "Якщо після Великодня та поминальних днів у вас залишилися паски, готуйте цей неймовірним десерт, який англійці зазвичай готують з черствого хліба, каже суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом ароматної запіканки. Пудинг з паски Інгридієнти: Паска (залишки) - 400 г; Яблука кислі- 2 шт; Мед або цукор( краще коричневий) - 1 ст. л; Масло - 50 г; Цукрова пудра; Сметана. Для заливки: Яйця - 4 шт; Молоко або вершки - 400 мл; Цукор - 1 ст. л Ванільний цукор - 1 ч. л; Як приготувати Паски порізати на шматки. Але верхівки з глазур'ю не використовувати. Очистити яблука та нарізати довільної форми. Викласти на сковорідку, додати масло та мед (цукор). Смажити до карамельного кольору. Для заливки змішати всі інгредієнти до однорідної маси. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як з паски приготувати вишуканий десерт: ця ідея врятує засохлу великодню випічку Форму змастити масло Кожен шматок занурити в заливку і половину викласти щільно в форму. Залити заливкою та викласти яблука. Знову викласти паску та залити залишками заливки, щоб вона повністю покрила хліб. Випікати при температурі 170&dеg; протягом 35 хв. Посипати цукровою пудрою. Смакує зі сметаною та медом. Ось так із залишків паски виходить чудовий десерт - смачно, просто й економно. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений ОЛЬГА РЯБЕНКО| РЕЦЕПТИ СВІТУ (@оlgа_rіаbеnkо_) Одною з найголовніших страв Великодня є паска. Уже на другий день у багатьох залишається кілька пасок. З часом вони втрачають свою свіжість і стають твердими. Великодню випічку ні в якому разі не можна викидати. Gаzеtа.uа розповість, що смачного приготувати з паски.
we.ua - Що приготувати з черствої паски: спробуйте ароматний пудинг з карамелізованими яблуками
Gazeta.ua on gazeta.ua
Корисний сніданок за 15 хв.: як приготувати ніжні оладки з цвітної капусти
Якщо шукаєте ідею для легкого, корисного та швидкого сніданку, приготуйте оладки з цвітною капустою. Вони ніжні, ароматні й багаті на вітаміни, а готуються всього за кілька хвилин. Така страва обов'язково сподобається всій родині. Оладки з цвітною капустою Інгредієнти 300 г цвітної капусти 2 яйця 3-4 ст. л. борошна (можна трохи більше, якщо тісто буде рідким) 2-3 ст. л. твердого сиру (тертого, за бажанням) сіль, перець за смаком зелень (кріп, петрушка) олія для смаження ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Овочеві сирники з пармезаном на сніданок: страва вразить найвибагливіших Як приготувати Розберіть цвітну капусту на суцвіття та відваріть у підсоленій воді 5 хвилин до м'якості. Потім злийте воду і трохи остудіть. Подрібніть капусту ножем або перебийте блендером до стану дрібних шматочків. Додайте яйця, борошно, тертий сир, зелень, посоліть і поперчіть. Добре перемішайте масу до однорідності. На розігріту сковороду з олією викладайте ложкою тісто, формуючи оладки. Смажте на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Готові оладки викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подавати можна зі сметаною, грецьким йогуртом або легким соусом. Ситний весняний сніданок легко приготувати за лічені хвилини, якщо маєте готову відварену картоплю. Спробуйте картопляні палянички із зеленню, які можна посмажити на сухій сковороді.
we.ua - Корисний сніданок за 15 хв.: як приготувати ніжні оладки з цвітної капусти
Gazeta.ua on gazeta.ua
Як приготувати ідеальний гарячий шоколад вдома: прості рецепти для затишних вечорів
Гарячий шоколад - це справжня насолода, особливо в прохолодні дні, коли так хочеться тепла і затишку. Його густий аромат, оксамитова текстура та насичений смак здатні миттєво підняти настрій. Ідеальний гарячий шоколад можна прямо у себе вдома - без складних інгредієнтів і зайвих зусиль. Зберігайте три рецепти гарячого шоколадного напою. Гарячий шоколад класичний Інгредієнти: плитка натурального шоколаду - 100 г молоко - 0,5 л цукор, вода вершки для оздоблення Як приготувати: Розламайте плитку шоколаду на дрібні шматочки (для кращого розтоплення) і додайте трохи води. Поставте суміш до мікрохвильовки або на плиту на повільний вогонь. Дочекайтеся, коли шоколад повністю розчиниться. Приготуйте молоко, трохи підігрійте його. Потім у підігріте молоко влийте розплавлений шоколад. Додайте цукор до смаку, все добре перемішайте до однорідного кольору. Зверху можна прикрасити вершками чи посипати корицею. Гарячий шоколад-чизкейк Інгредієнти: 1 скл. молока &frас14; ч. л. ванільного екстракту 60 г подрібненого білого шоколаду 60 г вершкового сиру кімнатної температури, нарізаного на 16 частин крихти печива і збиті вершки для декору Як приготувати: В середній каструлі нагрійте молоко на середньому вогні, але не кип'ятіть. Зменште вогонь до мінімуму, а потім збийте молоко з ванільним вершковим сиром. Додайте білий шоколад і розплавте його. Подавати можна зі збитими вершками та крихтами печива. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальний для затишних вечорів: як приготувати гарячий шоколад з перцем Гарячий шоколад по-італійськи Італійський гарячий шоколад це неймовірно смачний напій, який ви повинні скуштувати хоча б раз. Інгредієнти: перець чилі - 2 стручки цукор - 100 г какао - 100 г вода - 1 л мигдаль і фундук дрібка анісу та ваніліну, ачіоті (використовувати за бажанням) порошок олександрійської троянди Як приготувати: Змішайте в блендері 2 стручки чилі, дрібку анісу, 100 г цукру, 100 г какао. Додайте по 12 шт. мигдалю і фундука. Всипте пакетик ваніліну (можна взяти справжню ваніль), ачіоті за смаком. Додайте порошок олександрійської троянди, доведіть масу до однорідного кольору. Закип'ятіть воду. Пропустіть суміш через сито для усунення осаду, підігрійте. Збийте віночком для отримання піни, розлийте до чашок. Серед різноманіття напоїв є багато таких, які існують протягом століть і містять антиоксиданти. Какао насичене антиоксидантами. Чим вищий відсоток какао ви виберете, тим більше антиоксидантів ви споживатимете. Гарячий шоколад, який виготовлений з какао, може допомогти покращити кровообіг, підвищити когнітивні здібності та знизити артеріальний тиск, якщо їх регулярно вживати.
we.ua - Як приготувати ідеальний гарячий шоколад вдома: прості рецепти для затишних вечорів
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules