Фінський млинець на сніданок: готуємо найніжнішу випічку у ранковий часЩоб почати день смачно та з натхненням, приготуйте фінський млинець. Це пухка випічка, яку готують у духовці. Вона виходить ніжною та повітряною. Фінський млинець Інгредієнти 4-5 шт яєць 2 ст.л цукру ванільний цукор 400 мл молока 180 г борошна 30 г вершкового масла Для начинки: 300 г кисломолочного сиру 3 ст. л сметани 3 ст. л цукру цедра/сік лимона 200 г лохини ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Млинці з шинкою, сиром і авокадо: аромат такого перекусу притягне на кухню будь-кого Як приготувати Для млинця поєднуємо всі інгредієнти до однорідності. Виливаємо тісто на застелене пергаментом деко. Відправляємо в розігріту до 180* духовку на 30 хвилин. Після дістаємо з духовки, перевертаємо та даємо охолонути. Тим часом поєднуємо всі інгредієнти для крему до однорідності. Змащуємо млинець кремом та додаємо ягоди. Загортаємо в рулет, посипаємо пудрою та смакуємо. Рецепт млинця універсальний, начинку можна робити на ваш смак: маскарпоне, крем-сир, рікота, нутела, джеми, наповнювачі або ж навіть зробити несолодку начинку: вершковий сир+зелень+рибка, для прикладу. Нехай смакує. Зберігайте і обовʼязково готуйте. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Смачні рецепти | Фудблог 🇺🇦 (@роllі_сооkіng) Коли часу обмаль, а хочеться чогось смачного - сосиска в лаваші стане справжнім порятунком. Усього 10 хвилин, кілька простих інгредієнтів, і ви отримаєте гарячу закуску, яка смакує краще за фастфуд. Ідеальний варіант для швидкого сніданку, перекусу на ходу чи навіть вечері після важкого дня. Ведучий кулінарного шоу Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом приготування.
... More https://static.gazeta.ua/img2/cache/preview/1226/1226784_w_800.jpg?v=0