Запечена скумбрія з овочами - страва, яка поєднує ніжний смак риби, користь свіжих овочів та мінімум зусиль у приготуванні. Ароматна, соковита та поживна, вона стане чудовим варіантом для сімейної вечері, яка точно підкорить усіх за столом. Скумбрія запечена з овочами Інгредієнти: 2 філе скумбрії 1/3 ч л солі 0,5 ч л приправи для риби 2 ст л соусу Теріякі 2 ст л лимонного соку 1-2 ч л діжонської гірчиці картопля + сіль, паприка, олія помідори чері цибуля ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкорисніші рибні консерви, які рекомендують дієтологи Як приготувати Картоплю нарізати невеликими шматочками і поставити варити у підсоленій воді до готовності. На філе скумбрії зробити надрізи. Для маринаду змішати сіль, спеції для риби, соус теріякі, лимонний сік і діжонську гірчицю. Полити рибу. З пергаментного паперу зробити човники. До готової картоплі додати паприку та олію, перемішати і викласти у човники. Зверху розкласти нарізану півкільцями цибулю і помідори чері. На них викласти замариновану скумбрію. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Тут затишно і смачно... (@іrіnа_kоzасhuk_) Якщо любите готувати страви на грилі, збережіть рецепт приготування скумбрії у ароматному маринаді. Ви не пошкодуєте. Коли спробуєте на смак, вам захочеться посмажити рибу таким способом ще. Рецептом поділився шеф-кухар Олександр Огороднік.