Справжні скарби городу: три європейські делікатеси, які українці вважають відходамиТе, що в Україні часто вважають городніми відходами, у багатьох країнах Європи подають у ресторанах як справжній делікатес. Квітки кабачків і гарбузів, ніжне листя буряка та соковитий портулак - ці продукти цінують за унікальний смак, користь і кулінарну універсальність. Шеф-кухар ресторану "Сто років тому вперед" Ілля Кунтий назвав справжні делікатеси, які дарма викидають українці. Портулак Найпершим продуктом, який не вживають українці, але він є доволі популярним у Європі - це портулак, який зазвичай росте біля дороги і його вважають бур'яном. Проте маринований портулак буде чудовим доповненням до салату або корисного сніданку. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можна їсти без страху: які рослини з саду підходять для декору страв Бадилля буряка Бадилля буряка може стати доповненням салату, борщу чи іншого супу. Листя буряка використовують також у пирогах і як начинку для рулетів. Цвіт огірків, кабачків, цукіні Теж є делікатесом. Їх можна фарширувати та запікати. Квітки кабачків і гарбузів також смажать чи додають у салати. Бур'яни, які всі звикли знищувати, можуть принести користь. Деякі з них справді варто додати у страви та напої. Gаzеtа.uа розповість, які рослини можна додати у салати, зварити борщ чи зварити варення.
... More https://static.gazeta.ua/img2/cache/preview/1226/1226916_w_800.jpg?v=0