Як швидко приготувати томатну пасту вдома: простий рецептДомашня томатна паста має насичений смак, яскравий колір і жодних зайвих добавок. Існує простий спосіб приготування, який забере мінімум часу, але подарує максимум користі та аромату. Такий соус стане ідеальною основою для перших страв, голубців, піци чи рагу. Томатна паста Час приготування - 45 хвилин Вийде півлітрова банка Інгредієнти: 3 кг стиглих помідорів; сіль до смаку. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які продукти не консервують взагалі, а які мають короткий термін придатності: перелік Як приготувати Помідори добре помийте та наріжте шматочками. Відділіть томатний сік від зерен блендером, через мʼясорубку або соковижималку. Переливаємо сік у каструлю, ставимо на великий вогонь. Потім опускаємо ополоник в сік та позбуваємося зайвої рідини - так паста буде готова набагато швидше. Розливаємо пасту по стерилізованих банках та закручуємо. Цю пасту можна зберігати без холодильника. Домашня аджика має неймовірний смак та аромат. До її складу входять винятково сирі овочі: помідори, болгарський і гострий перець. Таку аджику можна використовувати як соус до м'яса або як приправу до борщу.
... More https://static.gazeta.ua/img2/cache/preview/1226/1226921_w_800.jpg?v=0