Звичні ранкові страви можуть набути нових смаків, якщо додати до них несподівані інгредієнти. Лише кілька інгредієнтів може перетворити ваш сніданок на гастрономічне задоволення, яке надихає на весь день. Ось три страви ранку, які задають настрій та збагачують енергією на весь день. Яєчня по-французьки в хлібі Звична нам яєчня набуває нового смаку, якщо її приготувати за французьким рецептом. Разом зі скоринками ароматного хліба вона стає більше схожою на бутерброд. Інгредієнти: 2 курячих яйця 2 скибочки хліба трохи зелені дрібка солі 20 г масла. Як приготувати: Виріжте м'якуш зі скибочок хліба. Розтопіть масло на сковороді, обсмажте на ньому хліб з двох сторін. Розбийте яйця у виїмку в хлібі. Посоліть й смажте до готовності. Американські млинці Якщо звичайні млинці уже набридли, посмажте американські, що більш відомі під назвою панкейки. Приготування займе не більше 20 хв. Інгредієнти: 250 мл молока 3 ст. ложки олії або 40 гр. розтопленого масла 1 яйце 4 ст.л. цукру 1 ч.л. розпушувача 1/4 ч.л. солі 170 гр борошна Як приготувати: Збийте міксером або вінчиком молоко, яйця і цукор. Додайте масло, воно повинно бути трохи тепле. Змішайте борошно з сіллю і розпушувачем. Тоді просійте в молочно-яєчну суміш. Добре перемішайте, маса повинна бути однорідною. Розігрійте пательню, нічим не змащуючи. Для одного панкейку вилийте на пательню 2 столові ложки тіста. Коли з'являться бульбашки, переверніть млинець необхідно. На другій стороні він смажиться швидше, тому стежте, аби не пригорів. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо сезонний поживний сніданок: спробуйте омлет з часниковими стрілками Солоні сирники з зеленню і манкою Солоні сирники точно здивують вас смаком. Усі складники страви прості й доступні. Інгредієнти: Сир - 500 г. Яйця - 2 шт. Манна крупа - 2 ст. л. Пшеничне борошно - 2 ст. л. Сіль - 1 ч. л. Кріп - 30 г Петрушка - 30 г Олія для смаження. Як приготувати: У мисці збийте яйця віночком до появи піни. Вилийте яйця в сир. Додайте до сиру борошно, сіль і манну крупу, перемішайте до однорідності. Зелень помийте, подрібніть і вмішайте в тісто. Сформуйте сирники й обваляйте в борошні. На сковороді розігрійте олію і обсмажте сирники з двох сторін до золотистої скоринки. Сніданок, який не лише швидко готується, а й дарує заряд енергії на весь день легко приготувати за 20 хв. Ароматна спаржа з яєшнею - ідеальний варіант у ранковий час. Рецептом поділилася суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко.