Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
24.9 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Ситний обід: три азіатські страви, які приємно вразять гостей
Азіатські страви є дуже ситними, не дивлячись на свою оригінальність. Їх можна не тільки спробувати в ресторанах, але й приготувати вдома. Потрібно лише знати певні тонкощі. Їх розповість Gаzеtа.uа. Місо суп з грибами і тофу Інгредієнти: 1,25 л курячого бульйону 3 ст. л. темної пасти місо 1 середня морквина 5 середніх шампіньйонів 1/2 склянки замороженої кукурудзи 100 г стручків зеленого горошку 2 жмені листя шпинату, бажано маленького розміру 4 пера зеленої цибулі 120 г тофу Приготування: Моркву нарізати тонкою соломкою, гриби тонкими скибками. Залити зерна кукурудзи киплячою водою на 3 хви, потім злити. Стручки горошку нарізати шматочками завдовжки 1,5 см, зелену цибулю тонкими кільцями по діагоналі. Листки шпинату порвати на 2-3 частини. Тофу нарізати кубиками. У великій каструлі довести до кипіння бульйон на середньому вогні. Відлити 1/2 склянки в невелику миску, додати місо пасту і перемішати до розчинення. Покласти в каструлю з бульйоном моркву, гриби і кукурудзу і варити 3 хв. Додати стручки горошку, шпинат і зелену цибулю, варити ще 1 хвилину. Зменшити вогонь, влити в суп розведену місо пасту і варити 5 хв, не допускаючи кипіння. Додати в каструлю кубики тофу і прогріти їх в супі, 1 хв. Розлити суп по тарілках і подавати до столу. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оригінальний перекус: як подати сендвічі з різними начинками Пряний китайський салат з куркою і кунжутом Інгредієнти: 1 середня морква Половина великої пекінської капусти Половина пучка кінзи або петрушки 1 ст. л. насіння чорного кунжуту 1 ст. л. насіння білого кунжуту 35 г кешью 200 г курячого філе 2 ст. л. соєвого соусу 2 ст. л. білого винного оцту 2 см кореня імбиру без шкірки 2 ст. л. оливкової олії 1,5 ч. л. кунжутної олії 2-3 пера зеленої цибулі Приготування: Для заправки змішати соєвий соус, оцет, оливкову і кунжутну олію, сіль, подрібнену цибулю і тертий імбир. Дати настоятися, поки готується салат. Натерти очищену моркву на крупній тертці. Тонко порізати пекінську капусту і зелень. Куряче філе зварити і розділити на великі шматки. Овочі і куряче філе покласти у велику салатницю. Додати кунжут, кешью, заправку і все перемішати. Рисова локшина Інгредієнти: 100 г рисової локшини 200 г кальмарів 100 г солодкого перцю 100 г моркви 100 г червоної солодкої цибулі 3-4 зубчики часнику 1/2 шт. лайма 20 мл олії 1/2 стручка гострого перцю 2 пера зеленої цибулі 1 ч. л. кунжуту 2-3 ст. л. соєвого соусу 1 ст. л. рибного соусу 3-4 суцвіття кінзи Приготування: Рисову локшину замочити у воді на 20 хв. Цибулю, моркву і гострий перець нарізати тонкою соломкою. У сковороді нагріти олію з часником, гострим перцем, кальмарами. Через 5 хв. покласти всі овочі. Додати соуси і цедру лайма, перемішати і готувати ще 5 хвилин. Віджати рисову локшину і додати до овочів. Вимкнути плиту і дати постояти 3 хв. Тим часом нарізати зелену цибулю і кинзу. Викладаючи на тарілки, прикрасити зеленню і кунжутом. У сезон помідорів можна приготувати відмінну закуску. Вона має пікантний смак завдяки гострому перцю, часнику і зелені. Іноді в неї додають терту моркву. Обов'язковою умовою є маринування не менше 8 годин, щоб помідори ввібрали в себе весь букет аромату і смаку заправки.
we.ua - Ситний обід: три азіатські страви, які приємно вразять гостей
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules