Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
31.5 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Як приготувати ніжну яловичу печінку без гіркоти: секрети від шеф-кухаря
Якщо смажете яловичу печінку, а вона виходить гіркою та гумовою, значить робите кілька грубих помилок. Фудблогер Олександр Огороднік розкрив кілька секретів приготування найніжнішої печінки, яка вразить смаком та текстурою будь-кого. Кухар пропонує посмажити яловичу печінку у поєднанні з ніжним абрикосовим соусом. "Ця страва, яка здивує навіть вибагливих гурманів. Солодкуваті нотки фрукту гармонійно підкреслюють насичений смак м'яса, створюючи вишуканий контраст. Ідеальний варіант для родинної вечері або особливого приводу", - каже кулінар. Смажена яловича печінка з абрикосовим соусом Інгредієнти (на 2 порції): Печінка яловича - 200 г (шматки товщиною 1-1,5 см) Молоко - 300 мл (для замочування) Борошно - 2-3 ст. л. Сіль, перець - за смаком Олія для смаження - 2-3 ст. л. Цибуля - 100 г (півкільцями) Абрикоси - 4 шт. (половинки) Вершкове масло - 20 г Яблучний оцет - 1 ст. л. Мед - 1 ст. л. Соєвий соус - 2-3 ст. л. Вода - 50 мл Зелень (петрушка, кріп, базилік) - для подачі Як приготувати Підготовка печінки. Якщо у вас цілий шматок печінки - обов'язково зніміть плівку. Наріжте шматками товщиною 1,5-2 см. Замочіть у молоці на 2-3 години, щоб прибрати гіркоту. Панірування. Просушіть печінку на серветках, обваляйте у борошні з сіллю та перцем. Смаження. На добре розігрітій пательні з олією обсмажте по 30 секунд з кожного боку - тільки до скоринки, не пересмажуючи. Викладіть на паперовий рушник. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що їсти, щоб не випадало волосся: ці продукти мають стати звичними у раціоні Соус. У тій самій пательні обсмажте цибулю до золотистого кольору. Додайте абрикоси, злегка карамелізуйте. Покладіть вершкове масло, влити воду, оцет, мед і соєвий соус. Доведіть до потрібної консистенції (3-4 хвилини на слабкому вогні). Фінал. Поверніть печінку в пательню, прогрійте у соусі 2-3 хвилини (не більше!). Соус має бути шовковистим, без розшарування. Подача. Прикрасьте зеленню, подавайте з хлібом або тостами. Печінка повинна залишитися ніжною і рожевою всередині. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Олександр Огороднік 🇺🇦 (@о_gоrоdnіk) Запечена скумбрія з овочами - страва, яка поєднує ніжний смак риби, користь свіжих овочів та мінімум зусиль у приготуванні. Ароматна, соковита та поживна, вона , яка точно підкорить усіх за столом.
https://static.gazeta.ua/img2/cache/preview/1227/1227052_w_800.jpg?v=0
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules