Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
31.5 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Як легко відокремити м'якуш помідора від соку: перевірений спосіб
Коли готуємо перші страви, соуси чи пасту, іноді потрібно використати лише ніжний м'якуш помідорів, без зайвого соку та насіння. Є простий кухонний лайфхак, який допоможе швидко та без мороки відокремити потрібну частину. Блогерка Еrіn Веrkytо поділилася методом, який працює завдяки звичайній гравітації. Усього кілька простих кроків і ви отримуєте окремо густий ароматний м'якуш для соусів та окремо прозорий томатний сік, який можна використати в інших стравах. Як працює цей метод Коли помідори збити блендером разом зі шкіркою та насінням, відбувається природне розшарування: важчий сік осідає на дно, легший м'якуш і тверді частинки підіймаються нагору. Це схоже на те, як сметана відділяється від молока, тільки тут не потрібно жодних фільтрів або марлі. Що знадобиться Свіжі помідори будь-якого сорту; Скляна ємність з краном (підійде диспенсер для напоїв); Занурний блендер Що робити Наріжте помідори. Мити та різати потрібно, але чистити чи видаляти серцевину не треба. Помістіть їх у скляний диспенсер з краном на дні. Збийте блендером одразу в ємності. Разом зі шкіркою, насінням і серцевиною, вони додають аромату та вітамінів. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які продукти не консервують взагалі, а які мають короткий термін придатності: перелік Залиште на 24 години за кімнатної температури чи у прохолодному місці, щоб м'якуш піднявся, а сік опустився донизу. Відкрийте кран і злийте чистий сік в окрему ємність. Зверху залишиться густий томатний м'якуш - готова база для соусів або заморожування. Що робити з готовими продуктами М'якуш - ідеальний для пасти, піци, лазаньї, борщу чи зимової заготівлі. Сік - чудово підходить для супів, рагу, тушкування овочів або навіть для варіння круп, наприклад, гречки чи рису, для незвичного смаку. Ерін зізнається, що її занурний блендер - справжня кухонна паличка-виручалочка. Вона використовує його щодня. Цей метод - знахідка для тих, хто любить готувати, але не хоче витрачати зайвий час. Трохи планування, простий інструмент і ви отримуєте два ідеальних продукти без жодної мороки. Домашня томатна паста має насичений смак, яскравий колір і жодних зайвих добавок. Існує простий спосіб приготування, який забере мінімум часу, але подарує максимум користі та аромату. Такий соус стане ідеальною основою для перших страв, голубців, піци чи рагу.
https://static.gazeta.ua/img2/cache/preview/1227/1227109_w_800.jpg?v=0
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules