Якщо ви любитель грибів, спробуйте соковиті, ароматні й дуже прості в приготуванні печериці на мангалі з фаршем. Рецептом поділилася суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко. Гриби на мангалі з мʼясом виходять дуже соковиті, з насиченим ароматом і легким димком. Гриби на мангалі Інгредієнти: Печериці великі - 1 кг; Фарш - 500 г; Соєвий соус - 70 г; Олія Олейна з травами базилік, орегано, розмарин- 50 мл; Майонез - 2 ст.л; Часник - 2-3 зубчики; Петрушка - 1 невеликий пучок; Вода - 50 мл; Сир твердий - 200 г; Сіль, перець за смаком ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальний пиріг на швидку руку: зберігайте рецепт завиванця із ароматними грибами та сиром Як приготувати Гриби помити та обсушити. Відрізати ніжки. Додати майонез, соєвий соус та часник. Додатково трави не додаю - вони вже є в ароматній олії Олейна з Травами базилік, орегано, розмарин. Все ретельно змішати та залишити на 30 хв. До фаршу додати сіль, перець, петрушку, тертий сир та воду. Все ретельно вимішати. В кожну шапочку гриба покласти фарш. Нанизати на шампура, як на відео. Смажити до готовності. Якщо любите гриби - обов'язково спробуйте, наголосила Рябенко. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Ольга Рябенко| Рецепти світу (@оlgа_rіаbеnkо_) Для смачної та ситної вечері приготуйте м'ясний пиріг з грибами. Ця страва буде готова за 30 хв. Її рецептом поділився британський шеф-кухар Джеймі Олівер.