Хто хоче почати день з ніжного, ароматного та поживного сніданку, спробуйте сирники з полуничною начинкою. Це чудовий варіант страви у сезон дозрівання полуниць, яку має спробувати кожний. Ці сирники швидко готувати і зовсім нескладно. Сирники виходять пишними та м'якими всередині, а ззовні - вкритими хрусткою золотистою скоринкою. Сирники з полуничною начинкою Інгредієнти Сир кисломолочний - 500 г Манна крупа - 30 г Кокосова стружка - 70 г Полуниця - 200 г Яйця курячі - 1 шт. Цукор - 120 г Цукор ванільний - 10 г Борошно пшеничне - 20 г Олія соняшникова - 60 г Сметана 15% - 100 г ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корисний десерт на ранок: цей вівсяний торт замінить традиційну кашу Як приготувати Викладіть сир у миску, додайте манну крупу, кокосову стружку, яйце, цукор і ванільний цукор. Добре вимішайте масу і поставте її в холодильник на 10 хвилин. Полуницю помийте, видаліть хвостики і наріжте шматочками. Із сирної маси сформуйте коржі, у середину кожного покладіть полуницю і сформуйте сирники. Запаніруйте їх у борошні. Розігрійте в сковороді олію й обсмажте сирники з двох боків до золотистого кольору протягом 5-7 хвилин. Подавайте до столу зі сметаною. Смачний сніданок можна готувати одразу на два дні вперед. Зберігайте корисний рецепт сирників, які будуть смачними не лише сьогодні, а й завтра. А головне - не шкодять фігурі.