Корисна і швидка тунцева намазка стане порятунком для тих, в кого ніколи не вистачає багато часу на приготування сніданку. Підійде для тих, хто дотримується правильного харчування. Рецептом поділилася фудблогерка Юлія Сенич. Тунцева намазка на чорний хліб Час приготування - 10 хвилин. Інгредієнти огірок - 1 шт яйця варені - 3 шт тунець консервований - 1 банка (~200г) вершковий крем-сир - 1 ст. л. спеції за смаком ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сир за 2 години: як приготувати його з йогурту Як приготувати Яйця відварюємо і подрібнюємо. Огірок чистимо та дрібно нарізаємо. З тунця зливаємо зайву рідину. Змішуємо тунець з огірком і яйцями. Додаємо крем-сир і гарно перемішуємо. Намазка гарно смакує з чорним хлібом. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Юлія Сенич (@yulііа.sеnyсh) Вершковий сир завжди знадобиться для приготування бутербродів, кремів чи десертів. Але мало хто знає, що його можна приготувати із замороженого кефіру. Кефір слід потримати в морозильній камері, щоб із сиру відійшов разом із сироваткою кислий смак. Морозити кефір треба не менш ніж добу.