Ситний обід за мінімум часу: запікаємо фарширований перець з куркою та грибамиКорисний обід легко приготувати, щоб вийшло смачно, збалансовано та красиво на тарілці. Цей рецепт запеченого болгарського перцю з грибами чудово підійде, якщо дотримуєтесь правильного харчування в процесі схуднення. "Запечений перець із куркою, грибами, рисом і сиром - це про білок, ситість і теплу домашню їжу", - пише блогерка Вікторія Королівська і ділиться смачним рецептом обіду. Запечений перець із куркою та грибами Інгредієнти Болгарський перець - 1 шт Куряче філе - 80 г Шампіньйони - 80 г Цибуля - 30 г Йогурт - 50 мл Рис відварений - 50 г Твердий сир до 45% - 20 г Олія - 5 г Сіль, спеції, зелень Салат: Помідори чері - 80 г Огірок - 50 г до Листя салату - 40 г Стручкова квасоля (або спаржа) - 30 г Олія - 3 г Насіння або горішки - 5 г ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оцінить чоловік і діти: як приготувати французький гарячий бутерброд крок-месьє за 20 хвилин Як приготувати Перець розрізати навпіл, запекти 1520 хв при 220&dеg;С. Гриби та цибулю обсмажити, додати подрібнену курку, рис, йогурт - тушкувати до густоти. Наповнити перці сумішшю, посипати сиром і запекти до рум'яності. Салат: овочі нарізати, квасолю відварити, змішати все й заправити олією та горішками. Це не просто "рецепт", а повноцінне персональне меню, яке підходить під реальне життя. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений VІКА КОRОLІVSКА (@kоrоlіvskа1) Ранковий прийом їжі має бути не лише поживним, а й вишуканим. Один із рецептів, який здивує ваших рідних та задасть настрій на весь день. Це омлет, запечений у половинках болгарського перцю з ароматною зеленню та пармезаном. Яскраві перці стають своєрідними "чашками" для ніжної яєчної маси, а пармезан додає неперевершеного смаку. Такий сніданок виглядає ефектно, готується просто й дарує справжнє кулінарне задоволення.
... More