Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
25 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Курка в ароматному апельсиновому соусі: як за 20 хв. приготувати вечерю за китайським рецептом
Потрібно всього лиш 20 хв. часу, щоб приготувати неймовірно смачну вечерю для всієї сім'ї. Для цього знадобиться куряче філе, яке потрібно запекти в духовці. Шматочки курячого філе в ароматному апельсиновому соусі - популярна страва в китайських ресторанах. Але ви можете приготувати її вдома так корисніше, пише shubа. Цей рецепт курки в апельсиновому соусі містить менше солі, ніж ресторанна версія. Інгредієнти Сік апельсиновий - 80 мл Апельсин, цедра - 24 г Соус соєвий - 45 мл Цукор тростинний коричневий - 40 г Часник, зубчики - 2 шт. Оцет рисовий - 15 мл Вода - 60 г Крохмаль кукурудзяний - 45 г Куряча грудка - 1 шт. Сіль - 8 г Оливкова олія - 24 мл Для часникової пасти з чилі Червоний перець чилі - 6 шт. Часник, зубчики - 2 шт. Соус рибний - 8 г Сіль за смаком Як приготувати Розігрійте духовку до 180 &dеg;С. Курячу грудку звільніть від кісточок і шкіри, наріжте на шматочки 5 см. У великій мисці перемішайте шматочки курячої грудки із сіллю і оливковою олією і викладіть на деко. Запікайте курку 20 хвилин на центральній решітці до готовності. Щоб курка була соковитішою, використовуйте філе стегенець. Поки курка запікається, приготуйте соус. У невеликій мисці зробіть кашку, з'єднавши кукурудзяний крохмаль з водою. Взагалі, вода + кукурудзяний крохмаль це ключ до надання соусу класичної китайської ресторанної текстури. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такий жульєн приготуєте ще: найпростіший рецепт для ситної вечері Приготуйте домашню часникову пасту із чилі. Залийте перець окропом, залиште на 5 хвилин. Потім поріжте, складіть у ступку разом із зубчиками часнику. Додайте дрібку солі, рибний соус і трохи води від замочування чилі. Розітріть, щоб отримати пасту. Апельсинову цедру натріть, подрібніть часник. В невелику каструлю помістіть всі інгредієнти, включаючи підготовлену кашку, і доведіть до кипіння. Варіть 3-5 хвилин, доки соус не загусне. Щойно курка буде готова, полийте її апельсиновим соусом і перемішайте, поки вона повністю ним не покриється. Вечеря вийде ідеально, якщо приготуєте курячі стегенця. Цю страву оцінять і попросять ще подати до столу усі, кого нею нагодуєте. Рецептом курячих стегенець у медово-соєвому соусі з часником та імбирем поділився шеф-кухар і суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво.
we.ua - Курка в ароматному апельсиновому соусі: як за 20 хв. приготувати вечерю за китайським рецептом
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules