Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
24.8 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Що приготувати з яєць на сніданок: найкращі рецепти на кожен день
Яйця - це основа для швидкого, поживного та смачного сніданку. Вони є в кожному холодильнику й підходять для безлічі страв. Омлет із начинкою, ніжна яєчня або модні яйця в авокадо - на вибір. Пропонуємо п'ять ідей для сніданку з яєць, які урізноманітнять ваш ранок і подарують заряд енергії на весь день. Яєчня по-французьки в хлібі Інгредієнти: Яйця курячі - 2 шт Хліб - 2 скибочки Зелень - трохи Сіль - дрібка Вершкове масло - 20 г Приготування Зі скибочок хліба виріжте м'якуш, залишивши лише рамку. На сковороді розтопіть вершкове масло та обсмажте хлібні рамки з обох боків до золотавої скоринки. У виїмки в хлібі розбийте яйця, посоліть. Смажте яєчню в хлібі до готовності жовтка та білка на ваш смак. Готову страву посипте подрібненою зеленню. Дієтичний варений омлет Інгредієнти Яйця - 4 штуки Молоко - 100 мл Сіль - дрібка Зелень - для прикрашання (за бажанням) Приготування Яйця збийте виделкою або міксером до однорідності. Не збивайте занадто інтенсивно, щоб омлет не став щільним. Додайте сіль та молоко, ретельно перемішайте. Перелийте яєчну суміш у поліетиленовий пакет, щільно зав'яжіть його. Для надійності помістіть цей пакет ще в один. Опустіть пакет з омлетною сумішшю в киплячу воду. Варіть омлет протягом 15-20 хвилин. Готовий омлет обережно викладіть з пакета на тарілку та, за бажанням, прикрасьте свіжою зеленню. Хрусткі тости з яєчнею і пармезаном Інгредієнти: Яйця - 2 шт Пармезан тертий - 3 ст. л Сіль за смаком Перець чорний мелений за смаком Тости - кілька штук Вершкове масло або оливкова олія для смаження Приготування У мисці розбийте яйця, додайте 2 столові ложки тертого пармезану, сіль та велику кількість чорного меленого перцю. Збийте все разом. На сковороді розігрійте невелику кількість вершкового масла або оливкової олії на середньому вогні. Вилийте яєчну суміш на сковороду. Злегка помішуючи, зішкрібайте зі дна сковороди, щоб утворилися невеликі м'які стрічки або завитки яєчні. Для отримання більш рідкої яєчні, прогрійте її ще 30 секунд, коли вона виглядатиме наполовину готовою, і перемішайте до кремоподібної консистенції. Викладіть на тости. Для повністю просмаженої яєчні готуйте її довше, до бажаної консистенції. Подавайте яєчню на підсмажених тостах, зверху посипте рештою тертого пармезану та чорним меленим перцем. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найсмачніші омлети світу в одній добірці: оберіть для себе свій смак Овочевий сніданок з сиром та яйцями Інгредієнти (на 2 порції): Яйця курячі - 2 шт Овочева суміш (заморожена або свіжа) - 150 г Кисломолочний сир 5% - 100 г Моцарела - 15 г Овочева приправа з сіллю - 0,5 ч. л. Приготування: Підготуйте всі необхідні інгредієнти. У зручній мисці змішайте кисломолочний сир та овочеву суміш. Додайте яйця та овочеву приправу з сіллю, ретельно перемішайте до однорідності. Вилийте отриману суміш у силіконову форму для запікання. Зверху посипте нарізаною або тертою моцарелою. Випікайте в розігрітій до 200&dеg;С духовці протягом 20-25 хвилин, до готовності та золотавої скоринки. Омлет із суфле Інгредієнти: Яйця - 2 штуки Козячий сир (або інший подрібнений сир) - 2 ст. л. Подрібнена зелень - 1 ч. л Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком Вершкове масло - для смаження Приготування У дві окремі миски обережно відокремте яєчні білки від жовтків. За допомогою ручного міксера збийте яєчні білки на середньо-високій швидкості до утворення стійких піків. Тим самим міксером збийте яєчні жовтки до однорідності. Візьміть &frас14; - &frас12; склянки яєчних білків і ретельно перемішайте їх із жовтками, а потім вилийте всю суміш назад до білків, акуратно складаючи, доки все не з'єднається. У вас вийде блідо-жовта суміш. У невеликій сковороді на середньому вогні розтопіть вершкове масло. Вилийте яєчну суміш на сковороду і рівномірно розподіліть її по всій поверхні. Готуйте протягом однієї хвилини. Додайте зверху подрібнений сир та зелень, посоліть і поперчіть за смаком. Накрийте сковороду кришкою і готуйте ще 2 хвилини, доки верхня частина омлету не застигне. Перекладіть омлет на тарілку і, за бажанням, складіть навпіл, щоб він виглядав як традиційний омлет. Ранковий прийом їжі має бути не лише поживним, а й вишуканим. Один із рецептів, який здивує ваших рідних та задасть настрій на весь день. Це омлет, запечений у половинках болгарського перцю з ароматною зеленню та пармезаном. Яскраві перці стають своєрідними "чашками" для ніжної яєчної маси, а пармезан додає неперевершеного смаку. Такий сніданок виглядає ефектно, готується просто й дарує справжнє кулінарне задоволення.
we.ua - Що приготувати з яєць на сніданок: найкращі рецепти на кожен день
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules