Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
20.2 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Ідеальна вечеря за 20 хв.: як приготувати апетитні курячі стегна в грибному соусі
Інколи зовсім немає сил і часу, щоб готувати складні страви, з довгими процесами. Хочеться швиденько нагодувати рідних і піти відпочивати. Рецептом ситних стегенець у ароматному соусі поділилась суперфіналістка Мастер Шеф Ольга Рябенко. "Ділюсь найпростішим рецептом смачної вечері. Зберігайте, і нехай він стане вашою паличкою-виручалочкою". - каже Ольга Рябенко. Інгредієнти Курячі стегна без кістки та шкіри- 6 шт; Гриби - 400 г Цибуля - 1 шт Часник - 4 зубчика Чебрець - 1 ст. л Бульйон - 400 мл Соєвий соус - 3 ст.л Крохмаль - 1 ст. л Олія для смаження Вода - 1 ст. л Як приготувати: Стегна посолити, поперчити й обсмажити на розігрітій сковорідці з олією. Цибулю нарізати кубиками, часник подрібнити, гриби порізати невеликими шматочками. Обірвати листочки чебрецю. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілька простих кроків і вечеря на столі: як смачно приготувати сібас з овочами Прибрати стегна, й на тій же сковорідці обсмажити гриби. Додати цибулю, часник та чебрець. Додати бульйон та соєвий соус. Потім крохмаль розвести водою і теж додати у сковорідку. Помістити стегна до грибів та протушкувати. Чудово доповнює будь-який гарнір. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Ольга Рябенко | Мастер Шеф | Світова кухня | Рецепти для дітей (@оlgа_rіаbеnkо_) Якщо хочете швидко та смачно приготувати обід чи вечерю, грильовані курячі грудки з овочевим салатом та йогуртовим соусом - ідеальний варіант. Цей рецепт поєднує у собі легкість приготування, користь для здоров'я та неймовірний смак. Усього кілька простих кроків, і ви зможете насолоджуватися чудовою стравою, яка підходить для всієї родини.
we.ua - Ідеальна вечеря за 20 хв.: як приготувати апетитні курячі стегна в грибному соусі
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules