Інколи зовсім немає сил і часу, щоб готувати складні страви, з довгими процесами. Хочеться швиденько нагодувати рідних і піти відпочивати. Рецептом ситних стегенець у ароматному соусі поділилась суперфіналістка Мастер Шеф Ольга Рябенко. "Ділюсь найпростішим рецептом смачної вечері. Зберігайте, і нехай він стане вашою паличкою-виручалочкою". - каже Ольга Рябенко. Інгредієнти Курячі стегна без кістки та шкіри- 6 шт; Гриби - 400 г Цибуля - 1 шт Часник - 4 зубчика Чебрець - 1 ст. л Бульйон - 400 мл Соєвий соус - 3 ст.л Крохмаль - 1 ст. л Олія для смаження Вода - 1 ст. л Як приготувати: Стегна посолити, поперчити й обсмажити на розігрітій сковорідці з олією. Цибулю нарізати кубиками, часник подрібнити, гриби порізати невеликими шматочками. Обірвати листочки чебрецю. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілька простих кроків і вечеря на столі: як смачно приготувати сібас з овочами Прибрати стегна, й на тій же сковорідці обсмажити гриби. Додати цибулю, часник та чебрець. Додати бульйон та соєвий соус. Потім крохмаль розвести водою і теж додати у сковорідку. Помістити стегна до грибів та протушкувати. Чудово доповнює будь-який гарнір. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Ольга Рябенко | Мастер Шеф | Світова кухня | Рецепти для дітей (@оlgа_rіаbеnkо_) Якщо хочете швидко та смачно приготувати обід чи вечерю, грильовані курячі грудки з овочевим салатом та йогуртовим соусом - ідеальний варіант. Цей рецепт поєднує у собі легкість приготування, користь для здоров'я та неймовірний смак. Усього кілька простих кроків, і ви зможете насолоджуватися чудовою стравою, яка підходить для всієї родини.