Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
27.1 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Зіркова дієтологиня розповіла, як вибрати якісні макарони
Коли купуєте макарони, варто уважно вивчити етикетку. Потрібно знати, з чого виготовлені, який сорт борошна використано, яка форма та колір виробу. Щоб вибрати якісні макарони, звертайте увагу на такі ключові ознаки, розповідає дієтологиня Галина Сеник. Білок Високий вміст білка (12-15 г на 100 г) - у макаронах із твердої пшениці (дурум). Вони краще насичують, мають нижчий глікемічний індекс і не розварюються. Низький вміст білка (6-11 г на 100 г) характерний для макаронів із м'яких сортів пшениці. Часто використовуються в дешевших продуктах і дають менш пружну текстуру. Деякі макарони можуть містити додатковий білок (наприклад, із бобових), що робить їх ще поживнішими. Склад Ідеально: "борошно з твердих сортів пшениці" + "вода". Уникайте: "борошно вищого ґатунку" - це м'яка пшениця, макарони будуть розварюватися. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім найкращих спецій для спагеті: які прянощі підсилять смак улюбленої страви Зовнішній вигляд Натуральний золотисто-жовтий, матовий, шершава поверхня - це добре. Дуже яскраві, гладенькі або глянцеві - можливі барвники або м'яке борошно. Під час варіння Якісні макарони не розварюються, тримають форму, не злипаються. Макарони можуть бути і смачними, і здоровими. Збережіть цю шпаргалку та беріть із собою у супермаркет. Приготування макаронів здається елементарною справою, але навіть у такій простій справі можна припуститися помилок. Одна з них - неправильний спосіб закладання макаронів у воду, що впливає на їхню текстуру та смак. Більшість людей роблять це інтуїтивно, але саме цей момент є ключовим для ідеального результату.
we.ua - Зіркова дієтологиня розповіла, як вибрати якісні макарони
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules