Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
27.2 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Вихідний по-італійськи: готуємо пасту з червоним песто за рецептом переможця Мастершеф
У вихідний день, коли нікуди не поспішаємо, можна потішити себе улюбленою стравою. Паста а-ля песто россо - ідеальна страва, яка готується швидко, а смак - наче з ресторану. Рецептом поділився переможець "Майстер Шеф" Вадим Бжезинський. "Це рецепт вихідного дня. Зберігайте, смакуйте італійськими нотками. Це швидко, це легко і неймовірно смачно, а головне не нудно, не заїжджено, рідні або друзі будуть в захваті, запевняю", - каже кулінар. Паста а-ля песто россо Інгредієнти: паста (ваша улюблена) - 120 гр перець болгарський червоний - 200 гр часник - 1 головка середня чілі перець - 1 шт цибуля червона - 1 шт середня чебрець - 2 гілочки гриби ерінги - 100 гр вино біле сухе - 70 мл сіль, перець італійські спеції - 1/2 ч.л пармезан - 15 гр базилік зелений свіжий - 2 гілочки вершки - 30 %100 мл оливкова олія - 35 мл ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім найкращих спецій для спагеті: які прянощі підсилять смак улюбленої страви Як приготувати Усі овочі приправляємо, додаємо вино, чебрець. Викладаємо на деко у заздалегідь розігріту духовку 200 градусів на 15 хвилин. Потім запечені овочі, окрім грибів перебити в блендері до однорідної консистенції. Відварити пасту у підсоленій воді На пательню додати олію, трішки обсмажити гриби, додати соус із запечених овочів, вершки, пасту. Все ретельно перемішати і викласти на тарілку. Подаємо з базиліком та пармезаном. "Відкрийте таємницю смаку ідеальної пасти. Обіцяю, ви кайфанете, смачного", - додав шеф-кухар. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Вzhеzynskyі Vаdym (@раvа_vb) Макарони з лососем - це ідеальний вибір для тих, хто цінує смачні та корисні страви. Поєднання ніжного лосося та ароматної пасти створює гармонію смаку, яка точно сподобається всій родині. Готується цей гарнір дуже швидко, тому він стане чудовим варіантом для буденного обіду чи вечері, коли хочеться порадувати близьких чимось особливим.
we.ua - Вихідний по-італійськи: готуємо пасту з червоним песто за рецептом переможця Мастершеф
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules