Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
23.9 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Ситна вечеря для всієї сім'ї: як за 15 хв. приготувати макарони з тунцем
Паста з тунцем і помідорами - дуже швидка й вишукана страва. На її приготування ви витратите буквально 15 хв. Треба лише зварити макарони, приготувати простий соус і змішати це все з консервованим тунцем, пише shubа. Щодо тунця, то обирайте консерву шматочками. На цю порцію вам знадобиться дві маленькі баночки. Краще, якщо риба буде у власному соку, а не в олії. Так страва не буде надто жирною. Щодо макаронів, то радимо використовувати пасту папарделе. Але якщо її немає, то беріть будь-яку, яка є під рукою. Найголовніше, щоб це була якісна паста з твердих сортів пшениці. Інгредієнти Макарони - 250 г Тунець у власному соку - 370 г Томати чері - 200 г Оливки - 70 г Часник, зубчики - 6 шт. Олія оливкова Ехtrа Vіrgіn - 10 ст. л. Лимон - 1/2 шт. Петрушка, пучок - 1/2 шт. Перець чорний мелений - 1/2 ч. л. Сіль - 1/2 ч. л. Як приготувати Спершу приготуймо соус. Добре розігрійте сковороду середнього розміру, влийте десять столових ложок оливкової олії. Важливо, щоб вона не була гіркою, обирайте нейтральну. Шість зубчиків часнику почистьте і наріжте пластинками. Обсмажте часник на середній потужності хвилину. Через хвилину додайте розрізані навпіл помідори чері, сіль і перець. Після трьох хвилин обсмажування помідори почнуть гарно пахнути й злегка розм'якшуються. Соус готовий. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому досвідчені господині не виливають відвар з макаронів: п'ять ідей, як його використати Поки обсмажуються помідори, поставте на плиту воду для макаронів. На цю кількість пасти вам знадобиться 10 склянок води. Коли почне кипіти, додайте ложку солі без гірки. Всипте макарони в каструлю і варіть до стану аль денте (на 1-2 хв. менше, ніж вказано на упаковці). Відварені макарони відкиньте на друшляк і відразу поверніть в каструлю. Сюди ж вилийте весь соус зі сковороди. Додайте консервований тунець без соку (олії) і подрібнену петрушку. Обережно перемішайте. Розкладіть пасту з тунцем по тарілках. На кожну тарілку покладіть по кілька оливок. Порції полийте свіжовичавленим соком лимона. Подавайте негайно. Вишукану вечерю можна приготувати вдома. Спробуйте швидко приготувати пасту. Рецептом пасти у вершковому соусі з гарбуза поділилася професійний кухар Анастасія Ворже. Це смачна й вишукана страва, яка готується лише 15 хвилин. Ніжний, шовковий соус із гарбуза, вершків і сиру ідеально огортає пасту.
we.ua - Ситна вечеря для всієї сім'ї: як за 15 хв. приготувати макарони з тунцем
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules