Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
28.7 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Смак Іспанії: як приготувати ідеальний гаспачо
У спекотні літні дні немає нічого кращого за тарілку холодного гаспачо. Це класичний іспанський суп з томатів та овочів. Він освіжає, насичує вітамінами. Усе, що потрібно, це свіжі інгредієнти та блендер. Ідеальний варіант для легкої вечері або перекусу, коли не хочеться важкої їжі. "Готуємо гаспачо. Спробуйте освіжаючий смак Іспанії. Він стане вашим улюбленим літнім смаком. Мінімум зусиль, максимум задоволення, - каже переможець "Майстер Шеф" Вадим Бжезинський. Гаспачо Інгредієнти: томати - 600 г перець болгарський - 500 г перець чилі - 1шт часник - 2 зуб. огірок - 1шт цибуля фіолетова - 1шт сухарі панко (або мʼякіш хліба) - 100г оливкова олія - 30мл бальзамічний соус - 1ст.л базилік- 10 г спеції: томати, часник, базилік сіль,перець за смаком ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чмеркулі на вечерю: переможець Мастершеф показав, як легко приготувати грузинську страву вдома Як приготувати Томати нарізати на шматочки, болгарський перець запекти в духовці 20 хв при 200ʼ та почистити від шкірочки. Додати часник, очищений огірок, чилі перець, цибулю, спеції, сухарі (або хліб). Потім налийте оливкову олію та бальзамічний соус. Приправте сіллю та перцем і все ретельно перебийте блендером. Далі перетерти через сито та додайте лід. З огірка, цибулі та болгарського перцю зробіть тартар. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Вzhеzynskyі Vаdym (@раvа_vb) Залишки запеченої курки - це чудова основа для швидких і смачних страв. Їх можна використати для приготування ароматного супу чи гарніру, ситного салату або навіть соковитих сендвічів. Головне - правильно поєднати інгредієнти, і з учорашнього шматочка курки можна створити повноцінний новий обід або вечерю.
we.ua - Смак Іспанії: як приготувати ідеальний гаспачо
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules