Якщо ви шукаєте щось по-справжньому особливе до чаю чи святкового столу - спробуйте приготувати перевернутий чизкейк з полуничною начинкою всередині. На вигляд - звичайний десерт, але варто його розрізати, і зсередини виливається ароматна ягідна начинка, яка підкорює з першого шматочка. "Такого чизкейку ви ще точно не готували. Перевернутий чизкейк - це новий тренд у світі десертів. Готується без випікання та желатину", - каже фудблогерка Валерія Велігура.⠀ Перевернутий чизкейк Інгредієнти Для ягідної начинки: 200 г будь-яких ягід 15 г цукру 10 г кукурудзяного крохмалю ⠀ Для основи: 300 г пісочного печива 115 г вершкового масла ⠀ ⠀ ⠀ Для начинки: 350 г крем-сиру 50 г білого шоколаду 150 мл вершків 33% 30-40 г цукрової пудри 1 ч. л. ванільного екстракту ⠀ Як приготувати Ягідну начинку: Цукор поєднуємо з крохмалем та додаємо до свіжих або розморожених ягід. Варимо на середньому вогні до загущення та даємо охолонути. ⠀ Основу: Печиво подрібнюємо у блендері до стану крихти. Додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо. Кладемо у розʼємну форму і формуємо бортики, а потім дно. Прибираємо у холодильник поки готуватимемо начинку. ⠀ ⠀ ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарбузовий чизкейк без випічки: простий рецепт осіннього десерту Начинку: Крем-сир, розтоплений білий шоколад, вершки, пудру та ванільний екстракт збиваємо міксером до загущення. ⠀ Збираємо десерт: У форму на основу з печива кладемо сирну масу формуючи дно з бортиками. В центр додаємо ягідну начинку і "закриваємо" сирною масою. Розрівнюємо, накриваємо плівкою і прибираємо у холодильник на 3-4 год, а краще на ніч. Подаємо та насолоджуємося. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Vаlеrііа Vеlіgurа (@yummy.lеrа) Навіть якщо паска вже втратила свою м'якість і апетитний вигляд, не поспішайте її викидати. Шеф-кухар Олександр Огороднік ділиться рецептом, який перетворить звичайну засохлу паску на вишуканий десерт із ресторанним шармом. Трішки вершків, кави та коньяку - перед вами новий смаковий шедевр.