Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
20.4 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Перевернутий чизкейк із сюрпризом: як приготувати вдома новий тренд у світі десертів
Якщо ви шукаєте щось по-справжньому особливе до чаю чи святкового столу - спробуйте приготувати перевернутий чизкейк з полуничною начинкою всередині. На вигляд - звичайний десерт, але варто його розрізати, і зсередини виливається ароматна ягідна начинка, яка підкорює з першого шматочка. "Такого чизкейку ви ще точно не готували. Перевернутий чизкейк - це новий тренд у світі десертів. Готується без випікання та желатину", - каже фудблогерка Валерія Велігура.⠀ Перевернутий чизкейк
 Інгредієнти Для ягідної начинки: 200 г будь-яких ягід 15 г цукру 10 г кукурудзяного крохмалю ⠀
 Для основи: 300 г пісочного печива 115 г вершкового масла ⠀ ⠀ ⠀
 Для начинки: 350 г крем-сиру 50 г білого шоколаду 150 мл вершків 33% 30-40 г цукрової пудри 1 ч. л. ванільного екстракту ⠀
 Як приготувати Ягідну начинку: Цукор поєднуємо з крохмалем та додаємо до свіжих або розморожених ягід. Варимо на середньому вогні до загущення та даємо охолонути. ⠀
 Основу: Печиво подрібнюємо у блендері до стану крихти. Додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо. Кладемо у розʼємну форму і формуємо бортики, а потім дно. Прибираємо у холодильник поки готуватимемо начинку. ⠀ ⠀
 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарбузовий чизкейк без випічки: простий рецепт осіннього десерту Начинку: Крем-сир, розтоплений білий шоколад, вершки, пудру та ванільний екстракт збиваємо міксером до загущення. ⠀
 Збираємо десерт: У форму на основу з печива кладемо сирну масу формуючи дно з бортиками. В центр додаємо ягідну начинку і "закриваємо" сирною масою. Розрівнюємо, накриваємо плівкою і прибираємо у холодильник на 3-4 год, а краще на ніч. Подаємо та насолоджуємося. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Vаlеrііа Vеlіgurа (@yummy.lеrа) Навіть якщо паска вже втратила свою м'якість і апетитний вигляд, не поспішайте її викидати. Шеф-кухар Олександр Огороднік ділиться рецептом, який перетворить звичайну засохлу паску на вишуканий десерт із ресторанним шармом. Трішки вершків, кави та коньяку - перед вами новий смаковий шедевр.
we.ua - Перевернутий чизкейк із сюрпризом: як приготувати вдома новий тренд у світі десертів
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules