Якщо любите готувати страви на грилі, збережіть рецепт приготування скумбрії у ароматному маринаді. Ви не пошкодуєте. Коли спробуєте на смак, вам захочеться посмажити рибу таким способом ще. Рецептом поділився шеф-кухар Олександр Огороднік. Скумбрія на грилі Інгредієнти 4 тушки скумбрії або макрелі пучок петрушки (основа аромату) по трохи кропу і зеленої цибулі 3-4 зубчики часнику сік половини лимона 30 мл оливкової або звичайної олії сіль і перець за смаком ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі маринади для овочів-гриль: смаки, що затьмарять навіть шашлик Як приготувати Усе перебиваємо блендером до соусоподібного стану. Заливаємо рибу, маринуємо 1 годину, і смажимо на гарячому грилі до рум'яної скоринки. Подаємо з маринованою цибулею та свіжою зеленню - буде ідеально. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Олександр Огороднік | Шеф-кухар 🇺🇦 (@о_gоrоdnіk) Смак шашлику залежить від якості м'яса та складу маринаду. А також від породи деревини, яка використовується для вогню. Значення має і те, як нарізати м'ясо для шашлику. Правильне розташування волокон, оптимальний розмір шматочків дозволяє м'ясу добре прожаритися, зберігши соковитість. Gаzеtа.uа розповість, як правильно нарізати м'ясо, щоб шашлик потішив своїм неймовірним ароматом та смаком.