Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
20.2 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Гарбузовий чизкейк без випічки: простий рецепт осіннього десерту
Гарбузовий чизкейк без випічки - це чудовий варіант для осіннього десерту. Цей десерт не потребує духовки, тому готується швидко і легко, а його насичений аромат та кремова текстура порадують усіх шанувальників чізкейків. Зберігайте рецепт, яким поділилась фудблогерка з ніком lаnаs_dіеt. "Вам буде чим дивувати, а тим більше, замість гарбуза можна взяти будь-які іншу фруктову основу у вигляді пюре", - каже кулінарка. Гарбузовий чизкейк Інгредієнти Пісочне печиво - 200 г Розмʼякшене масло - 30 г Печиво будь-яке, можна власного приготування. Печиво перебити в крихту, вимішати з маслом і втрамбувати на дно розʼємної форми, як у відео. Ставимо в холодильник. Для заливки: Відварений гарбуз - 600 г Сік одного апельсину Крем-сир - 400 г Цукор - 100 г Желатин - 2 пачки по 9 г, він не має запаху, присмаку, прозорий і сильний Пакетик ванільного цукру Вода - 100 мл Як приготувати Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо набухати. Тим часом поміщаємо всі інші інгредієнти для заливки у блендер. Розігріваємо желатин до розчинення. Не кипʼятіть і не перегрівайте, він дуже гарно розчиняється у воді до 60 градусів. Перемішуємо і додаємо до інших інгредієнтів. Перебиваємо в однорідну масу і виливаємо на основу з печива. Ставимо в холодильник. На цьому етапі у нас готовий повноцінний чизкейк без випічки. Залишилось дати застигнути. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити ідеальний крем-сир вдома: рецепт суперфіналістки Мастер Шеф Для апельсинового конфі: Сік апельсину - 250 мл, краще використати свіжовичавлений сік із солодких апельсинів. Цукор - 35-50 г, залежить від того на скільки солодкі апельсини, скуштуйте і додайте на свій смак Кукурудзяний крохмаль - 15 г 200 мл соку виливаємо в ронделик, всипаємо цукор і ставимо нагріватись. У 50 мл холодного соку розчиняємо крохмаль. Коли сік почне закипати, вливаємо крохмаль і варимо до загустіння, безперервно помішуючи. Остуджуємо, помішуючи, щоб не було гаряче і виливаємо зверху на гарбузову заливку. Ставимо все в холодильник, мінімально потрібно годин п'ять, а краще на ніч. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Світлана Левицька фудексперт (@lаnаs_dіеt) Чистка гарбуза часто здається складним завданням. Його тверда шкірка вимагає зусиль і терпіння. Проте є кілька простих способів, які допоможуть швидко почистити гарбуз та уникнути безладу на кухні.
we.ua - Гарбузовий чизкейк без випічки: простий рецепт осіннього десерту
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules