Гарбузовий чизкейк без випічки - це чудовий варіант для осіннього десерту. Цей десерт не потребує духовки, тому готується швидко і легко, а його насичений аромат та кремова текстура порадують усіх шанувальників чізкейків. Зберігайте рецепт, яким поділилась фудблогерка з ніком lаnаs_dіеt. "Вам буде чим дивувати, а тим більше, замість гарбуза можна взяти будь-які іншу фруктову основу у вигляді пюре", - каже кулінарка. Гарбузовий чизкейк Інгредієнти Пісочне печиво - 200 г Розмʼякшене масло - 30 г Печиво будь-яке, можна власного приготування. Печиво перебити в крихту, вимішати з маслом і втрамбувати на дно розʼємної форми, як у відео. Ставимо в холодильник. Для заливки: Відварений гарбуз - 600 г Сік одного апельсину Крем-сир - 400 г Цукор - 100 г Желатин - 2 пачки по 9 г, він не має запаху, присмаку, прозорий і сильний Пакетик ванільного цукру Вода - 100 мл Як приготувати Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо набухати. Тим часом поміщаємо всі інші інгредієнти для заливки у блендер. Розігріваємо желатин до розчинення. Не кипʼятіть і не перегрівайте, він дуже гарно розчиняється у воді до 60 градусів. Перемішуємо і додаємо до інших інгредієнтів. Перебиваємо в однорідну масу і виливаємо на основу з печива. Ставимо в холодильник. На цьому етапі у нас готовий повноцінний чизкейк без випічки. Залишилось дати застигнути. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити ідеальний крем-сир вдома: рецепт суперфіналістки Мастер Шеф Для апельсинового конфі: Сік апельсину - 250 мл, краще використати свіжовичавлений сік із солодких апельсинів. Цукор - 35-50 г, залежить від того на скільки солодкі апельсини, скуштуйте і додайте на свій смак Кукурудзяний крохмаль - 15 г 200 мл соку виливаємо в ронделик, всипаємо цукор і ставимо нагріватись. У 50 мл холодного соку розчиняємо крохмаль. Коли сік почне закипати, вливаємо крохмаль і варимо до загустіння, безперервно помішуючи. Остуджуємо, помішуючи, щоб не було гаряче і виливаємо зверху на гарбузову заливку. Ставимо все в холодильник, мінімально потрібно годин п'ять, а краще на ніч. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Світлана Левицька фудексперт (@lаnаs_dіеt) Чистка гарбуза часто здається складним завданням. Його тверда шкірка вимагає зусиль і терпіння. Проте є кілька простих способів, які допоможуть швидко почистити гарбуз та уникнути безладу на кухні.