Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua
27.9 thous. of news
Gazeta.ua on gazeta.ua
Готуємо борщ, як у ресторані: суддя "МастерШеф" назвав секретний інгредієнт, який додає у страву
У кожного свій рецепт борщу. Суддя проєкту "МастерШеф" Володимир Ярославський ділиться своїм улюбленим. "Саме за цим рецептом я готую борщ у своїх ресторанах, на приватних вечерях за кордоном, на офіційних заходах та вдома для рідних. І один з моїх секретів - затірка з сала", - каже Ярославський. Борщ Інгредієнти: 60 г моркви 100 г цибулі 40 г стебло селери 30 г перець болгарський 50 мл рослинної олії 240 г буряка 380 г томати пелаті (у власному соці) 5 г яблучного або винного оцту 1500 г (1800г) бульйону 200 г капусти білокачанної 200 г картоплі 200 г квасолі відвареної лавровий лист, сухий орегано, чорний та духмяний перець, трохи підкопченої паприки та перцю чилі сіль 20-25 г цукру 50 г сала 20 г часнику зелень петрушки та цибулі сметана Як приготувати Обов'язково заздалегідь готуємо насичений бульйон. Я готую на усі овочі нарізаю вручну напівсоломкою, тобто за формою це пів сірника. Щоб борщ не був схожим на кашу, а овочі зручно поміщалися в ложку й не бризкали червоними плямами довкола. Ставлю на вогонь бульйон і додаю сіль, цукор, лавровий лист, сухий орегано, мелені духмяний та чорний перці, чилі та паприку, за бажанням і доводжу до кипіння. Додаю підсмажку з моркви та цибулі чекаю закипання. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодий борщ готують з вишнями: в чому секрет унікальної страви Додаю картоплю подрібнену кубиком 1/1см і даємо закипіти Тепер кладу буряк з томатами, відварену квасолю, перемішую й одразу додаю капусту. Готуємо затірку з сала. Подрібнюю сало з часником, можна у блендері. І коли знімаю борщ з вогню вкидаю затірку з сала. Перемішую, та доводжу до смаку, додаючи солі та цукру. Відставляю і люблю їсти вже за 15 хвилин. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Vоlоdymyr Yаrоslаvskyі Luсky (@yаrоslаvskyі_vоvа) Борщ - це смачна і красива страва, яка зобов'язана своїм кольором соковитому і корисному буряку. Багато господинь використовують цей овоч для варіння та смажать разом з іншими інгредієнтами. Однак є й інший, менш популярний спосіб - запікання. Завдяки цьому методу борщ набуває більш насиченого смаку і кольору. Виявляється, якщо замінити варений буряк на запечений, то його смак стає більш виявленим. Овочі зберігають всі необхідні корисні речовини і не розварюються
we.ua - Готуємо борщ, як у ресторані: суддя МастерШеф назвав секретний інгредієнт, який додає у страву
Go to all channel news
Sign up, for leave a comments and likes
About news channel
  • Всеукраїнська он-лайн газета. Оперативні новини з України і світу: події, політика, спорт, культура

    All publications are taken from public RSS feeds in order to organize transitions for further reading of full news texts on the site.

    Responsible: editorial office of the site gazeta.ua.

  • Publication date:
  • Categories:

What is wrong with this post?

Captcha code

By clicking the "Register" button, you agree with the Public Offer and our Vision of the Rules