Соковиті ягоди та стиглі фрукти - найкраща начинка для літньої випічки. Gаzеtа.uа пропонує три прості рецепти, які подарують аромат і смак справжнього літа. Ці десерти стануть хітом сезону і першими зникнуть зі столу. Галета з ягодами, фруктами і ніжним кремом Інгредієнти на 2 галети: 200 г вершкового масла (82%) 400 г борошна дрібка солі 9-10 ст. л. холодної води ягоди та фрукти Як приготувати У просіяне борошно додайте сіль і дуже холодне вершкове масло. Перетріть усе до стану дрібної крихти (можна скористатися блендером). Додайте крижану воду й замісіть тісто до однорідності. Сформуйте кулю, загорніть у харчову плівку і поставте в холодильник на 2 години (або залиште на ніч). ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медовий Спас зі смаком дитинства: три десерти з маком, які "зметуть" зі столу першими начинка: 350 г вершкового сиру 50 г цукрової пудри 8 г ванільного цукру 1 жовток лохина, персики Як приготувати Змішайте вершковий сир із жовтком, ванільним цукром і цукровою пудрою. Розділіть тісто навпіл і розкачайте в пласт товщиною приблизно 5 мм. Викладіть сирну масу на тісто та прикрасьте фруктами й ягодами. 1 жовток 1 ст. л. молока Змішайте жовток з молоком до однорідності. Змастіть краї галети отриманою сумішшю. Випікайте при температурі 175 &dеg;С до золотистої скоринки. Персики наріжте та викладіть на галету, змащену сирною масою. Ягідну галету можна посипати цукровою пудрою. Сирник з персиками Інгредієнти: Шоколадне тісто: 180 г вершкового масла 2 яйця 120 г цукру 300 г борошна 50 г какао 1 ч л розпушувача Сирна маса: 1 кг кисломолочного сиру 180 г цукру 4 яйця 100 г вершкового масла 30 г крохмалю 20 г манки цедра одного лимона ваніль чи ванільний цукор ⠀~300 г консервованих персиків Приготування Для шоколадного тіста мʼяке вершкове масло збити з яйцями і цукром. Просіяти борошно з какао та розпушувачем, замісити тісто, яке не липне до рук. Борошна може піти трошки більше чи менше. Розділити тісто на дві рівні частини, загорнути в плівку і покласти в морозилку на 1 годину. Кисломолочний сир протерти через сито. Додати цукор і яйця, перемішати. Додати мʼяке масло, вмішати його. Тоді додати цедру, крохмаль, манку, перемішати. У форму (розмір моєї 31216,5 см) вистелену пергаментом натерти одну частину тіста, розрівняти. Викласти половину сирної маси, розрівняти, на неї викласти нарізані кубиком персики. Закрити другою частиною сирної маси і натерти шоколадне тісто. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 1 годину. Сирник повністю охолодити і вийняти з форми. Дати йому стабілізуватись хоча б 6-8 годин. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Тут затишно і смачно... (@іrіnа_kоzасhuk_) Легендарний пиріг зі сливами з газети Тhе Nеw Yоrk Тіmеs Інгредієнти Форма 22 см вершкове масло - 120 г цукор - 150 г яйце - 2 шт ванільний цукор - 1 ст. л борошно - 150 г розпушувач тіста - 1 ч. л. сливи - 12 шт кориця - 1 ч.л. цукор - 2 ст. л Як приготувати Вершкове масло кімнатної температури збити з цукром. У вершкове масло вбити яйця і повторити процес збивання. Додати ванільний цукор та щіпку солі. Всипати борошно та розпушувач, перемішати ложкою до однорідної маси. Готову суміш перелити у форму для випікання. В тісто викласти половинки слив, зрізом до тіста. Змішати 2 ст. цукру із 1 ч.л. кориці і присипати сливи. Випікати в розігрітій до 170 градусів духовці 40-45 хвилин до рум'яної скоринки. Переглянути цей допис в Іnstаgrаm Допис, поширений Таті Чуднова (@сhudnоvа.fооd) Солодкі, соковиті, з легкою кислинкою яблука стають ідеальною основою для випічки. Gаzеtа.uа пропонує три рецепти, які підкорять серце кожного. Вони прості у приготуванні, але неймовірно смачні. Спробуйте пиріг з яблуками і меренгою.