Gazeta.ua - we.ua

Gazeta.ua

we:@gazeta.ua

17.6 thous. of news

Як приготувати яєчню в панірувальних сухарях: спробуйте цікавий варіант сніданку

Курячі яйця готують по-різному. Хтось їх смажить чи варить, а хтось запікає. Є цікавий спосіб посмажити яйця в панірувальних сухарях. Ця техніка додає не лише текстури та насиченого смаку, а й має ефектний вигляд, пише Раrаdе. Цей метод був натхненний легендарним шеф-кухарем із Сан-Франциско Джуді Роджерсом - піонером простого каліфорнійського стилю готування. Як приготувати яєчню з панірувальними сухарями Змішайте панірувальні сухарі панко і тертий пармезан у рівних пропорціях. Додайте дрібку перцю Алеппо (він м'якший, ніж звичайні пластівці червоного перцю), трохи оцту для кислотності, свіже листя чебрецю і кунжутне насіння. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири правила, які допоможуть приготувати ідеальну яєшню Пересипте суміш в антипригарну пательню, додайте трохи вершкового масла і смажте, поки сухарі не стануть золотистими та хрусткими. Зробіть у сухарях чотири невеликі заглиблення, додайте в кожне трохи вершкового масла, а потім акуратно вбийте яйця. Накрийте сковорідку кришкою, щоб пара допомогла рівномірно приготувати яйця. 5 хвилин - білки стануть щільними, а жовтки залишаться рідкими. Якщо хочете щільніший жовток, готуйте ще 1-2 хвилини. Найпопулярніший сніданок в українців - омлет або яєшня. Але одна з цих страв навряд чи можна назвати корисною. Якщо ви щоранку готуєте собі смажене яйце, то відмовтеся від цієї звички. Краще зробіть своїм традиційним сніданком омлет: ця страва не матиме настільки негативного впливу на організм.
we.ua - Як приготувати яєчню в панірувальних сухарях: спробуйте цікавий варіант сніданку

What is wrong with this post?